Goed eten
Goed eten
Goed eten
Goed eten
Nederlands
240
39.99

2 - 3 Werkdagen

Duurzaam en gewoon lekker eten

We weten dat het voor het klimaat beter is om minder of geen vlees te eten. En we willen graag plezier blijven beleven aan smaakvolle maaltijden. Eco-chef-kok Tom Hunt laat in zijn nieuwste kookboek Goed eten zien hoe eenvoudig het is om heerlijk en duurzaam te eten.

Toms missie is om duurzaam te eten, zonder daarvoor plezier, smaak of voedzaamheid op te offeren. Hij vertelt hoe we allemaal onderdeel kunnen zijn van een heerlijk, bio-divers voedselsysteem. Zonder extra kosten eet je gezonder en smaakvoller met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken onderbouwt Tom zijn betoog op een heldere, toegankelijke en positieve manier. Dan volgen zijn overheerlijke, veelal plantaardige, recepten, van ontbijt tot salade en van gezinsmaaltijden tot zoete lekkernijen. De voornamelijk vegetarische en veganistische recepten volgen de seizoenen. Inclusief tips voor de voorraadkast.

Een boek om volop van te genieten met familie en vrienden- in de wetenschap dat je er ook goed mee doet.

Tom Hunt is prijswinnend chef-kok, auteur, en voorvechter van antivoedselverspilling. Zijn restaurant Poco in Bristol heeft diverse prijzen gewonnen. Tom schrijft voor vele magazines en kranten en is ervaren spreker en chef-kok op televisie (BBC News en Sky News) en op events. Tom is ambassadeur van Action Against Hunger, Soil Association, Slow Food International en The Fairtrade Foundation. Zijn eerste boek was The Natural Cook (2014).

Tom is indeed a natural cook. His recipes are fresh, zesty and full of charming surprises…This is one of the most enticing cook books that has come my way for some time. Hugh Fearnley-Whittingstall

0 | 0

  • : Tom Hunt
  • : Spectrum
  • : 9789000371396
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 240
  • : juli 2020
  • : 995
  • : 268 x 206 x 26 mm.
  • : Biologisch eten/koken; Duurzaamheid; Duurzame landbouw; Gezond koken en koken met natuurlijke producten; Seizoensgebonden interesse; Veganistische keuken; Voedselveiligheid en -voorziening