Hulp nodig? Ga naar de klantenservice | winkels
Stap voor stap Manga leren tekenen, Christopher Hart

Stap voor stap Manga leren tekenen

Christopher Hart - Meer boeken van deze auteur

november 2005 64 pagina's meer info

Paperback

  • Op voorraad

Samenvatting: Stap voor stap Manga leren tekenen (zoals op de achterkaft)

KINDERATELIER.

Zoals je al weet, is manga de typische Japanse tekenstijl die je tegenwoordig terugvindt in een aantal populaire tekenfilmseries. Je kent ze wel, de stoere jongens en meisjes met hun grote ogen en gespierde lichamen die telkens weer tegen het kwade moeten vechten. Met dit boek kun je binnen de kortste keren zelf je eigen mangahelden tekenen en ontwerpen. Je begint uiteraard bij de basis en leert hoe je de opvallende ogen, de vorm van het hoofd en het lichaam precies moet tekenen. Als je dat allemaal onder de knie hebt, vind je in dit boek een heleboel coole, grappige en stoere mangafiguren die je stap voor stap kunt natekenen, zoals een stoere zwaardvechter, een mooie prinses of een gevaarlijke vechtrobot. Met de aanwijzingen in dit boek en een beetje oefening, ben je algauw een volleerde mangatekenaar!

Beoordelingen

27-01-2008

manga tekenen is cool manga is cool manga is cool hypnose manga is cool manga is cool hypnose manga is cool manga is cool hypnose

19-01-2010

ik vind de Manga manier onwijs geweldig cool gaaf en super hip ik kan het pas kort maar wil echt heel erg uitbreiden en als ik goed genoeg kan tekenen zal ik alles op alles geven en dan ga ik les geven in MANGA!!!!
ik wil dit ZUPER DUPER MEGA graag want ik hou ontzettend van manga ik vind het heel erg leuk en ik wl het erg graag uitbreiden ik vraag dan eigenlijk ook of iemand mij leuke manga's kan toesturen alstublieft... ik wil het echt heel heel heel heel heel heel heel heel ik wil het zoooo graag iets wil ik met manga.. alleen ik kan het een beetje ik ben nog beginner.......groetjes ♥♥Manon♥♥

28-01-2011

Lijkt me een leuk boek. Ben zelf erg fan van manga tekenen

24-07-2011

Ik ben het erg met je eens Manon ik ben ook erg fan van Manga, ik ben niet echt bekend met Manga maar ik raad het iedereen aan die van tekenen houd.

groetjes Merel

Schrijf een recensie en maak kans op een bruna cadeaukaart
(Om de betrouwbaarheid te vergroten vragen wij u eerst in te loggen)

Productinformatie

Auteur
Christopher Hart
Reeks
Tekenatelier
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044708233
ISBN10
9044708236
Bindwijze
Paperback
Productsoort
boek
Categorie
Hobbyboeken
Leeftijd
10-12
Verschijningsdatum
november 2005
Aantal pagina's
64
Formaat
280 x 216 x 9 mm.
Taal
Nederlands
Annotatie
Rugtitel: Stap voor stap Manga leren tekenen

Bruna prijs: €  12,50