Acties Bruna en PostNL

Voorwaarden cadeaukaart van € 2,50 bij postzending

- In de periode 09 t/m 22 september 2019 ontvang je een cadeaukaart € 2,50 wanneer je een postpakket frankeert en verstuurt in een Bruna winkel (vanaf € 4,35).
- De cadeaukaart is te besteden t/m 31 december 2019.
- De cadeaukaart is alleen geldig in alle Bruna winkels en niet op Bruna.nl.
- De cadeaukaart is niet te besteden aan PostNL producten, cadeaukaarten, kansspelen, tabak en overige serviceartikelen.
- De cadeaukaart is niet te besteden aan boeken en strips.
- De cadeaukaart is niet geldig in combinatie met andere acties.
- De cadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld en dient in één keer besteed te worden.
- Bij iedere aankoop maximaal 1 cadeaukaart te verzilveren.
- Bruna is niet verantwoordelijk in geval van verlies, diefstal, beschadiging of niet geautoriseerd gebruik van de cadeaukaart.
- Deze actie geldt niet voor online frankeringen.


Voorwaarden van Restaurant Dinercheque

- In de periode t/m 30 november 2019 ontvang je op alle PostNL handelingen een Bruna restaurantkaart. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.
- Geldig bij minimaal een 3-gangen diner vanaf 2 personen. 
- De actie is geldig t/m 30 november 2019, OP=OP.
- Maximaal één Restaurant dinercheque per twee personen, twee dinercheques per vier personen, drie dinercheques per zes personen, etc. 
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. - De Restaurant Dinercheque is niet geldig op zaterdag of feestdagen. 
- De Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via https://www.restaurantdinercheque.nl.
- DiningCity behoudt zich het recht om deze actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.
- De genoemde prijzen op Restaurantcheque.nl kunnen afwijken. Dit is de verantwoordelijkheid van de restaurants. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
- De Restaurant Dinercheque is 4 maanden geldig na uitgiftedatum*. Je kunt je cheque echter gratis met 1 jaar verlengen via deze Restaurantcheque.nl (* m.u.v. de Nespresso Restaurant Dinercheque, ING & KLM).