Annuleren en retourneren

Annuleren

Omdat de meeste bestellingen in verband met de snelle doorlooptijd (voor 23.00 uur besteld, morgen in huis) direct worden verzonden, is het over het algemeen niet mogelijk deze bestellingen nog te annuleren. Wanneer je erachter komt dat je een verkeerd artikel hebt besteld of toch van de bestelling afziet, adviseren we je de levering af te wachten en de bestelling aan ons te retourneren.

Wanneer je een product hebt besteld met een langere levertijd dan 24 uur, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact op te nemen met onze Klantenservice onder vermelding van het ordernummer. Je kunt onze Klantenservice telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur via 088 - 7800 600. of een mail sturen naar [email protected].

Wil je een bestelling annuleren waarbij je gekozen hebt voor afhalen in de winkel, dan kun je daarover contact opnemen met de winkel. Je vindt de contactgegevens van de winkel in de orderbevestiging of in onze winkelzoeker.


Retourneren

Uiteraard wordt jouw bestelling via bruna.nl altijd met uiterste zorg behandeld. Toch kan het voorkomen dat je de bestelling wilt retourneren.

Er zijn 2 manieren om je bestelling retour te sturen:

1) Je kunt je aankoop kosteloos retour brengen in een Bruna-winkel in de buurt. Het aankoopbedrag ontvang je direct retour in de winkel.

2) Via een DHL-parcelshop, voor meer informatie klik hier. Bij DHL weten ze het retouradres als je aangeeft dat het naar bruna.nl retour gestuurd moet worden. Na herroeping betalen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug.


Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of je hebt  aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om de order te herroepen. Dit doe je als je de bestelling retourneert of als je de bestelling retour aanmeldt via [email protected] (daarna heb je nog 16 dagen om je bestelling te retourneren).

We wijzen je erop dat wanneer het product beschadigd retour gestuurd of gebracht wordt wij hier in alle redelijkheid kosten voor in rekening kunnen brengen, indien je verder bent gegaan dan noodzakelijk was om het product te beoordelen.

Producten die het karakter van een waardebon hebben, zoals BladCadeau en CadeauBox, zijn uitgesloten van recht van retour. Hetzelfde geldt voor eBooks en andere digitale producten die direct worden geleverd. Deze producten worden met jouw toestemming binnen de bedenktermijn geleverd en je ziet af van het herroepingsrecht. Verder is het herroepingsrecht uitgesloten voor gemakkelijk kopieerbare producten, zoals cd's en dvd's, wanneer de verzegeling is verbroken. Op geleverde artikelen gelden de Algemene voorwaarden.

Wanneer je een product retour wil sturen, kun je gebruik maken van dit modelformulier.

Voor defecten aan e-readers geldt dat deze binnen de garantietermijn van 24 maanden onder vermelding van een duidelijke foutomschrijving via de reguliere retourkanalen (Bruna-winkel of DHL-parcelshop) retour gestuurd kunnen worden.

checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text