David Baldacci boeken

De Amerikaanse schrijver David Baldacci heeft veel spannende thriller-titels op zijn naam staan, waaronder zijn nieuwste titel 'Eén minuut voor middernacht'. Zijn boeken zijn in ruim 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 130 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Bekijk alle boeken van David Baldacci hieronder.

De nieuwste boeken van Baldacci

Mis er geen een.
Ondergronds Amos Decker en zijn FBI-collega Alex Jamison worden naar het plaatsje London in North-Dakota gestuurd. Daar komen ze er al spoedig achter dat het door gas- en oliewinning snel groeiende stadje een broeinest is van problemen. Bekijk meer

Amos Decker-serie

Deze spannende vijfdelige serie draait om politierechercheur en voormalig NFL-speler Amos Decker, die door een ongeluk een perfect geheugen heeft ontwikkeld.

Bibliografie van David Baldacci

Bekijk alles van David Baldacci Op zoek naar een specifieke titel? Hier vind je al Baldacci's boeken terug.

Laatst bekeken

David Baldacci is geboren en getogen in Richmond, Virginia. Na zijn studies Engels en Geschiedenis aan de Virginia Commonwealth University in 1982 cum laude af te hebben gerond, rondde hij tevens een rechtenstudie af in 1986. Tijdens zijn studie Rechten begon hij met schrijven, maar pas na negen jaar werkzaam te zijn geweest als advocaat en bedrijfsjurist in Washington D.C., richtte hij zich volledig op het schrijven en debuteerde hij met 'Het recht van de macht'. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan 130 miljoen exemplaren verkocht. David Baldacci is de oprichter van de 'Wish You Well Foundation', een organisatie die zich inzet tegen analfabetisme. Recent hebben zij het programma 'All America Reads' opgezet.