Jamie Oliver recepten

De populaire topkok Jamie Oliver heeft met zijn boeken en tv-programma's een enorme invloed uitgeoefend op thuiskoks over de hele wereld. Bekijk hieronder alle boeken met Jamie Oliver recepten.

Jamie's nieuwste kookboeken

Dit zijn Jamie's nieuwste kookboeken. De nieuwste titel VEG is verschenen in 2019.
VEG VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke en betaalbare groenterecepten.
Bestel nu
jamie oliver veg

Jamie's snelle en makkelijke recepten

De recepten in deze kookboeken zijn toegankelijk en superlekker, maar vooral snel en simpel.
5 Ingrediënten Jamie laat zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar.
Bestel nu
5 ingredienten jamie oliver

Jamie's bestverkochte boeken

Bekijk alles van Jamie Oliver Deze titels zijn momenteel het populairst op Bruna.nl.

Laatst bekeken

Al meer dan 19 jaar inspireert Jamie Oliver miljoenen mensen met zijn kookboeken en tv-programma’s om zelf maaltijden te bereiden. Hij zet zich in voor een Food Revolution: een gelukkig en gezond leven door het eten van het juiste voedsel en het terugdringen van obesitas bij kinderen. Al toen hij 8 jaar was, begon Jamie met koken in The Cricketers in Clavering (Essex), in het café van zijn ouders. Toen hij in The River Cafe ging werken na zijn eindexamen, werd hij ontdekt door een productieteam van tv. Zo startte hij met zijn eerste tv-programma The Naked Chef. Inmiddels heeft hij 20 kookboeken geschreven. Dit zijn bestsellers met een eigen tv-programma. Jamie’s keukenspullen en etenswaren zijn wereldwijd populair.