Karin Slaughter boeken

Karin Slaughter is een Amerikaanse thrillerschrijfster, bekend van onder andere de Georgia- en Grant Country-reeksen. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 30 miljoen exemplaren van haar literaire thrillers verkocht. Bekijk hieronder alle boeken van Karin Slaughter.

Georgia-reeks

Bekijk de volledige Georgia-reeks De Grant County- en Atlanta-reeks vloeien samen in deze Georgia-reeks. Zie alle boeken uit deze reeks hieronder.

Grant County-reeks

Bekijk de volledige Grant County-reeks De Grant County-reeks is de eerst verschenen reeks van Karen Slaughter. Bekijk alle boeken uit deze reeks hieronder.

Atlanta-reeks

Bekijk de volledige Atlanta-reeks Het spannende vervolg op de Grant County-reeks. Zie alle boeken uit deze reeks hieronder.

Genoteerd in de Bestseller Top 60

Bekijk alle bestsellers Bekijk alle boeken van Karin Slaughter die in de Bestseller Top 60 hebben gestaan.

Meer van Karin Slaughter

Zie de overige boeken van Karin Slaughter Bekijk hier de andere boeken van Karin Slaughter. Deze zijn afzonderlijk van elkaar te lezen.

Laatst bekeken

Karin Slaughter, The Queen of Crime, is geboren in een klein stadje in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is wereldwijd bekend om haar Grant County-, Atlanta- en Georgia-reeksen. Inspiratie voor haar boeken haalt Slaughter uit waargebeurde misdaden, met name misdaden waarin er sprake is van geweld tegen vrouwen. Wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van haar unieke thrillers verkocht, in meer dan 33 talen.