Lucinda Riley boeken

Lucinda Riley is bekend van de bestsellerserie 'De Zeven Zussen'. Het eerste deel verscheen in 2017 in Nederland. Inmiddels zijn er in Nederland al meer dan 800.000 boeken verkocht. Naast De Zeven Zussen-serie heeft Riley nog een aantal andere boeken op haar naam staan. Bekijk hieronder alle boeken van Lucinda Riley.

Boeken uit De Zeven Zussen-serie

Alles van De Zeven Zussen-serie Hier vind je alle boeken uit de reeks over de zeven zussen. De boeken gaan over liefde, verlies en de zoektocht naar jezelf.
Deel 6 - Zon 'Zon' is het zesde deel in De Zeven Zussen-serie. Kan de zoektocht naar haar verleden Electra helpen haar problemen het hoofd te bieden?
Bestel nu
Zon - de zeven zussen

Meer van Lucinda Riley

Bekijk hier de andere boeken van Lucinda Riley. Deze zijn afzonderlijk van elkaar te lezen.

Engelstalige boeken

Bekijk alle Engelstalige boeken Lees je de boeken liever in het Engels? We hebben alle Engelse edities voor je op een rij gezet.

Laatst bekeken

Lucinda Riley woont in Engeland en Zuid-Frankrijk. Haar jeugd bracht ze door in Bangkok en Ierland. Inspiratie voor haar boeken haalt Riley uit de plaatsen waar ze gewoond heeft en waar ze nu woont. De Zeven Zussen-serie van Lucinda Riley is ongekend populair. De serie (die uit zeven delen bestaat) gaat over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. 'Zon' is het zesde deel en nieuwste boek in de reeks, en verschijnt in februari 2020. Ook heeft Riley inmiddels 5 andere boeken geschreven, die los van elkaar te lezen zijn. Tien boeken van Lucinda Riley hebben in 2019 tegelijkertijd in de Bestseller 60 (samengesteld door CPNB) gestaan. Dit is nog nooit eerder voorgekomen. Inmiddels zijn er in Nederland al meer dan 800.000 boeken van haar verkocht. Wereldwijd zijn dit er zelfs meer dan 20 miljoen.