Suzanne Vermeer boeken

Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem in het thrillergenre. Tot zijn overlijden in 2011 ging schrijver Paul Goeken achter het pseudoniem schuil, daarna publiceerde verschillende schrijvers onder deze naam.

De nieuwste boeken van Suzanne Vermeer

Bekijk de nieuwste boeken Mis de nieuwste boeken van Suzanne Vermeer niet.
Souvenir Nienke en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië. Op een ochtend is Carolien echter ineens verdwenen... Bekijk nu
Souvenir

Bestsellers van Suzanne Vermeer

Bekijk alle bestsellers Dit zijn de meest populaire boeken van Suzanne Vermeer op Bruna.nl.

Winterthrillers van Suzanne Vermeer

Bekijk alle winterthrillers Bekijk hier alle thrillers van Suzanne Vermeer waarmee je de koude dagen doorkomt.

Zomerthrillers van Suzanne Vermeer

Bekijk alle zomerthrillers Het zweet breekt je uit bij het lezen van de zomerthrillers van Suzanne Vermeer!

Laatst bekeken

Suzanne Vemeer is een schrijverspseudoniem waaronder meerdere auteurs hebben gepubliceerd in de loop der jaren. Tot aan zijn overlijden in 2011 schuilde thrillerschrijver Paul Goeken achter het pseudoniem. Nadat hij al meerdere boeken in het thrillergenre had geschreven onder zijn eigen naam kreeg Goeken het idee om vakantiethrillers te schrijven. Het eerste boek gepubliceerd onder de naam Suzanne Vermeer, All-inclusive (2006), werd gelijk een bestseller. Tot heden is het nog onduidelijk wie Goeken heeft opgevolgd.

Suzanne Vermeer schrijft zomerthrillers en winterthrillers, waar er in totaal al meer dan 3 miljoen van zijn verkocht. Cruise en Noorderlicht zijn beide genomineerd voor de NS Publieksprijs.