Bestellen, leveren en verzendkosten

Bestellen

Bij bruna.nl winkel je snel en eenvoudig en je betaalt bij bestellingen boven € 19,95 geen verzendkosten! Je kunt ervoor kiezen om de bestelling in een Bruna-winkel op te halen (voor een deel van het assortiment) of op een door jouw gekozen adres te laten bezorgen.

Om een bestelling te plaatsen heb je een account nodig (op basis van jouw e-mailadres). Nadat je deze hebt aangemaakt, heb je de keus om een winkel te selecteren waar je de bestelling wil afhalen of om een gewenst afleveradres in te vullen.

Je kunt in het bestelproces zien in welke stap (1 tot en met 3) je je bevindt. Door het klikken op de rode button 'plaats je bestelling' maak je de bestelling definitief (stap 3). Je ontvangt dan vrijwel direct een orderbevestigingsmail.

Ook op de winkelvloer is het vaak mogelijk een bestelling voor je te plaatsen op bruna.nl. Wanneer direct leverbaar wordt je bestelling de volgende dag al thuisbezorgd of binnen enkele werkdagen in de winkel afgeleverd. De keuze is aan jou!

Bezorgwijze Betaalwijze
Afhalen in Bruna-winkel contant; Pin; Bruna Cadeaukaart, Boekenbon, VVV Irischeque*
Laten bezorgen in Nederland iDeal, Creditcard (Mastercard, Visa), Bruna Cadeaukaart, digitale Boekenbon**
Laten bezorgen Buitenland Creditcard*** (Mastercard, Visa -m.u. V-pay-), Bruna Cadeaukaart, digitale Boekenbon**

* De cadeaubonnen worden niet geaccepteerd bij Bruna-winkels op Curaçao en Aruba.
** Op 1 september 2012 is de digitale Boekenbon geïntroduceerd. Hiermee kunt u zowel online als in onze winkels betalen. De oorspronkelijke papieren Boekenbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur, maar is helaas niet online te besteden.
***Creditcard betalingen worden uitgesteld geïnd; 15 dagen na aflevering en het verlopen van de retourperiode.

Aanvullende informatie: het is niet mogelijk om online te betalen met de zgn. papieren cadeaubonnen (Boekenbon, VVV Irischeque, Boncadeau etc). U kunt bij een groot deel van het assortiment kiezen voor 'afhalen de in winkel' en daar met een bon betalen (dit geldt niet voor eBooks ).

Leveren

Levertijd van een bruna.nl bestelling thuis
Over het algemeen geldt: een bestelling die je op werkdagen voor 23:00 uur plaatst, wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd (behalve op zon- en feestdagen). Er zijn artikelen met een afwijkende levertijd, dit staat specifiek bij het artikel vermeld.

Bestellingen worden bezorgd door DHL en in de verzendbevestiging van de order is een Track & Trace code aanwezig om de zending te volgen. DHL zal bij niet thuis de zending bij de buren afleveren en daarbij een ‘niet thuis’ kaart bij u achterlaten. Is dat niet mogelijk dan worden er maximaal 2 afleverpogingen gedaan, iedere keer met achterlaten van een ‘niet thuis’ bericht.

Na de eerste afleverpoging kunt u de manier waarop de volgende afleverpoging wordt gedaan aanpassen:
- Keuze van afleverdag en tijd
- Afleveren op een afhaalpunt en daar ophalen
- Wijziging in afleveradres
- Aangeven aflevertijdstip

Na 4 afleverpogingen gaat de zending terug naar het magazijn en wordt deze aan u gecrediteerd.

Levertijd van een bruna.nl bezorging in winkel
Een bestelling die je wilt afhalen in één van onze winkels zal in 2 tot 4 werkdagen in de winkel geleverd worden. Als je in Curaçao of Aruba een boek besteld via bruna.nl is de levertijd langer. Je bestelling zal na ongeveer 3 weken voor je klaarliggen in de Bruna winkel op Curaçao of Aruba.

Verzendkosten

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende bezorgmethodes en bijbehorende verzendkosten.

Bezorgwijze Kosten
Afhalen in de Bruna-winkel Gratis
Laten bezorgen in Nederland bij besteding boven €19,95 Gratis
Laten bezorgen in Nederland bij besteding onder €19,95 €1,95*
Laten bezorgen in België en Luxemburg €6,00**
Laten bezorgen binnen Europa €14,95**
Laten bezorgen buiten Europa Niet mogelijk

*Met uitzondering van de top 100 boeken
**De verzendkosten gelden per bestelling, dus het is relatief goedkoper om meerdere artikelen tegelijk te bestellen. Voor bestellingen die naar het buitenland verstuurd moeten worden, hanteert Bruna zeer voordelige tarieven. Uiteraard is de levertijd naar het buitenland wel wat langer.

Heb je vragen over de status van jouw bestelling? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 088 – 7800 600 of stuur een mail naar [email protected].


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text