Volgorde Ana Huang boeken

Alle boeken van Ana Huang op volgorde

Hallo boekenwurmen! Ben je van plan om de boeken van Ana Huang te lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel hebben wij alle boeken van Ana Huang op volgorde gezet, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen. Ook bespreken we het nieuwste boek van Ana Huang, een auteur die vooral bekend is geworden door de Twisted serie.

Volgorde van de Twisted serie in het Nederlands

 1. Twisted Love
 2. Twisted Games 
 3. Twisted Hate
 4. Twisted Lies (release nog onbekend

Volgorde van de Twisted serie in het Engels

 1. Twisted Love
 2. Twisted Games
 3. Twisted Hate
 4. Twisted Lies

Volgorde van de Kings of sin serie in het Nederlands

 1. King of wrath
 2. King of Pride (release nog onbekend)
 3. King of Greed (release nog onbekend)

Volgorde van de Kings of sin serie in het Engels

 1. King of Wrath
 2. King of Pride
 3. King of Greed

Volgorde van de If Love serie in het Engels

 1. If We Ever Meet Again
 2. If the Sun Never Sets
 3. If Love Had A Price
 4. If We Were Perfect

Het nieuwste boek van Ana Huang

Het nieuwste boek van Ana Huang in het Nederlands is het boek Twisted Hate. Dit boek is onderdeel van de Twisted serie en is in 2023 uitgekomen. Het nieuwste boek in het Engels is het boek King of wrath.Dit boek is onderdeel van de Kings of sin serie en is in 2023 uitgekomen.

Wie is Ana Huang?

Als je nog niet bekend bent met Ana Huang, sta je een traktatie te wachten. Ana Huangs boeken vallen onder het genre new adult en contemporary romance. Haar verhalen variëren van luchtig tot erg duister, maar wat ze gemeen hebben: een happily ever after, meeslepende verhalen en volwassen personages met stomende passages. 

 De boekenreeks Twisted Love is door #BookTok op TikTok enorm populair geworden onder jongeren. In juli signeerde Ana Huang in Amsterdam en verkocht binnen 2 minuten uit. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe serie om te verslinden, geef dan de boeken van Ana Huang een kans. We beloven je dat je niet teleurgesteld zult worden.