Samuel Bjork boeken volgorde

Wat is de juiste volgorde van de Samuel Bjork boeken?

De boeken van Samuel Bjork zijn internationaal geliefd en vertaald in meerdere talen. Maar met meerdere titels op zijn naam, kan het lastig zijn om te weten waar je moet beginnen. Wij helpen je op weg door de juiste volgorde van zijn boeken te onthullen, zodat je niets mist van de avonturen van zijn bekende personages Munch en Krüger. Bekijk hier de juiste volgorde van de Samual Bjork boeken:

  1. Ik reis alleen 
  2. De doodsvogel
  3. De jongen in de sneeuw 
  4. Sneeuwwit
  5. De terugkeer van Mia

Wie is Samuel Bjork?

Samuel Bjork, het pseudoniem van Frode Sander Øien, is een Noorse auteur die bekend staat om zijn meeslepende thrillers. Geboren in 1969 in Noorwegen, heeft Bjork een veelzijdige carrière gehad als zanger, songwriter en schrijver. Zijn debuut in de literaire wereld, "Ik reis alleen", werd meteen een internationale bestseller. Dit succes zette de toon voor zijn latere werken.

Hoeveel boeken heeft Samuel Bjork geschreven?

Tot nu toe heeft Samuel Bjork vijf boeken geschreven in de Munch & Krüger-serie. Elk boek bouwt voort op de gebeurtenissen van de vorige, waardoor het belangrijk is om ze in de juiste volgorde te lezen voor de beste leeservaring.