verborgen belofte lucinda riley

Lucinda Riley verrast postuum met haar nieuwste boek 'De Verborgen Belofte'

Zelfs na haar overlijden blijft Lucinda Riley, bekend van de bestsellerreeks 'De Zeven Zussen', haar lezers verbazen. Dit najaar verschijnt haar nieuwste boek 'De Verborgen Belofte', tot leven gebracht door haar zoon Harry Whittaker.

Een nieuw hoofdstuk

Harry Whittaker, die eerder samen met zijn moeder werkte aan 'Atlas: het verhaal van Pa Salt', heeft 'De Verborgen Belofte' herschreven. Het boek belooft een boeiend en herkenbaar verhaal over familie, geheimen en de onontkoombare kracht van het lot. Fans van Riley's werk zullen de vertrouwde thema's zeker waarderen.

'De Verborgen Belofte'

De uitgeverij heeft 13 september aangekondigd als de verschijningsdatum. Het verhaal neemt ons mee naar het jaar 1976, waar we kennis maken met Leah Thompson. Leah groeit op in de uitgestrekte heidevelden van Yorkshire, in een eenvoudig gezin. Haar leven neemt een bijzondere wending wanneer ze samen met haar moeder af en toe werkt voor de invloedrijke maar eigenzinnige familie Delancey.

Geheimen uit het verleden

Jaren later heeft Leah een succesvolle carrière als model opgebouwd en reist ze de wereld over. Maar een ingrijpende gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen. Deze lijkt op mysterieuze wijze verbonden met het tragische verhaal van een Poolse broer en zus tijdens de Tweede Wereldoorlog. Terwijl de schokkende geheimen van twee generaties dreigen te worden onthuld, raakt Leah steeds meer verstrikt in de donkere geschiedenis van de Delancey-familie en moet ze onder ogen komen wat ze het liefst zou vergeten.

Dit boek is een must-read voor iedereen die houdt van meeslepende verhalen vol diepgang en emotie. 'De Verborgen Belofte' belooft een waardige toevoeging te zijn aan het indrukwekkende oeuvre van Lucinda Riley en een prachtige herinnering aan haar ongeëvenaarde talent als verhalenverteller.