• NextPrevious

365 dagen succesvol

Bekijk alles van

David de Kock Arjan Vergeer

Kies uitvoering
Aantal
15.99
Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Slechts een paar jaar geleden ging het niet zo best met David en Arjan. Ze kregen stress van hun werk, worstelden met een scheiding en een chronische ziekte en dachten bij zichzelf: is dit het nou? Toen werd een van hun beste vrienden ernstig ziek en dat veranderde alles. In korte tijd leerden David en Arjan de belangrijkste les van hun leven: je kunt je eigen geluk organiseren, zelfs als je denkt van niet. Daarom nu dit boek, 365 dagen succesvol!

David en Arjan organiseren inmiddels elk jaar de grootste en impactvolste seminars van Nederland en schrijven een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad over hoe je het leven krijgt dat je het allerliefste wilt. En o ja, het gaat best goed met ze nu. David de Kock en Arjan Vergeer verzorgen masterclasses in onder andere leiderschap, taalontwikkeling en effectief overtuigen. Ook schrijven zij een column in het Algemeen dagblad. De masterclass ‘365 dagen succesvol’ is al door duizenden mensen gevolgd. Van dit boek zijn er al meer dan 70.000 exemplaren verkocht.

‘David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.’
Psychologie Magazine

‘Het mooie is dat je hier daadwerkelijk wat aan hebt. Een boek vol levenslust’
Patrick Lodiers

Productinformatie

Auteur
David de KockArjan Vergeer
Uitgever
Spectrum
Taal
Nederlands
ISBN
9789000361519
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenGezondheid & PsychologiePsychologiePsychologie
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/28/2017
Aantal pagina's
200
Formaat
187 x 128 x 19 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken