• NextPrevious

Aan tafel met Sint-ArnoldusVerzamelde gerechten uit De Zytholoog

Kies uitvoering
Aantal
20
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers van het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met het combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij in de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas en Jazzcookin') en op internet (www.biercuisine.nl). Ook voor het bierconsumententijdschrift De Zytholoog heeft hij heel wat recepten met bier gecreëerd, veelal in samenwerking met Marie-Therese Bruggeman. In dit boek treft u een verzameling van deze recepten aan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen niet om volledige maaltijden, maar juist om 'kleinere' hapjes; lekker als aperitief of gewoon voor 'tussendoor'. Het boek begint met een uitgebreide inleiding met daarin o.a. tips voor het combineren van gerechten met bier, bieren bij gerechten en bereidingswijze en bierkeuze. Daarbij wordt uitvoerig ingegaan op de bestaande biersoorten en biertypen. Ook enkele buitenlandse bierstijlen komen aan bod. Marie-Therese en Han nemen u mee op een culinaire ontdekkingstocht. Laat u inspireren en durf zelf te experimenteren.

Productinformatie

Auteur
Han HidalgoM. Therese Bruggeman
Uitgever
Mens & Cultuur Uitgevers
Taal
Nederlands
ISBN
9789077135556
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
9/3/2019
Aantal pagina's
136
Formaat
280 x 216 x 16 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken