• NextPrevious

Artusi

Bekijk alles van

Pellegrino Artusi

Kies uitvoering
Aantal
41
Binnen 2 werkdagen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Als men niet de pretentie heeft meesterkok te worden, is het volgens mij niet noodzakelijk om met een pan op het hoofd geboren te worden om iets tot stand te kunnen brengen; u redt het al met enthousiasme, veel aandacht en de gewoonte om nauwkeurig te zijn. Verder kiest u altijd de beste grondstoffen, want daar maakt u indruk mee. De beste leermeester is de praktijk onder leiding van iemand die goed kan koken; maar ook daarzonder, met een leidraad zoals dit boek, kunt u hopelijk iets in elkaar flansen, als u zich met verve op uw taak stort. Pellegrino Artusi In 1891 brak met het verschijnen van Pellegrino Artusi's klassieker [...] een nieuw tijdperk voor het Italiaanse kookboek aan. [...] "De Artusi" bleef generaties lang het onmisbare standaardwerk voor Italiaanse koks, pas getrouwde stellen en beginners. Lorenza de' Medici Publiceerde wereldwijd dertig Italiaanse kookboeken en heeft een kookschool in Badia a Coltibuono. Ik had trek in vitello tonato. Maar hoe maak je dat ook weer? Dus greep ik naar het ultieme Italiaanse kookboek, de kookbijbel van alle pastakokende mamma's: dat van Pellegrino Artusi, [...] Italiaanse keuken is, bijna per definitie, wat in Artusi's boek staat ... Nick Trachet www.brusselnieuws.be
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Pellegrino Artusi
Uitgever
Novecento
Taal
Nederlands
ISBN
9789491126031
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenLand & Streek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
11/1/2013
Aantal pagina's
462
Formaat
249 x 180 x 51 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken