Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Nederlands

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie en bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Je leert hoe je (werk)ruimtes, gereedschappen en machines schoon maakt.

0 | 0

  • : 9789037222395
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : april 2015
  • : 386
  • : 297 x 210 x 9 mm.
  • : StruX