Barbeque
Barbeque
Barbeque
Barbeque
Nederlands
256
9.95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Barbecueën is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: barbecueën heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm! Ontwikkelingen binnen het barbecueën hebben geleid tot nuances in de smaak van vlees, vis, groenten en fruit die ook hun weg hebben gevonden naar de beste Europese restaurants. Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft koken juist creatieve kracht; het kringelende nevenproduct, rook, voegt een heel nieuwe dimensie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte.

Barbecueën, grillen en roken zijn de drie belangrijkste technieken die eigenlijk niet met elkaar verward moeten worden, omdat ze elk een heel eigen smaak opleveren. Experimenteren met deze drie bereidingsmanieren en met het gebruiken van kruiden, marinades en sauzen is waar het allemaal om draait bij het betere barbecue koken! In dit boek vindt u meer dan honderd zinnenprikkelende barbecuerecepten waarmee u exquise gerechten op tafel zet!

0 | 0

  • : Richard Caroll
  • : Rebo Productions
  • : 9789036620062
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 256
  • : oktober 2007
  • : 1439
  • : 303 x 235 x 20 mm.
  • : Barbecue, Kookboek, Koken