Belgian Chocolate

Kies uitvoering
Aantal
29.95
Binnen 2 werkdagen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Pierre Marcolini inspired us to introduce a new generation of Belgian chocolate makers to you, who all adhere to the bean-to-bar principle: Cédric De Taeye Chocolatier M Chocolatoa Darcis Chocolatier Deremiens Legast chocolatier artisan Mi Joya Mike & Becky Millésime Chocolat Pierre Marcolini The Chocolate Line Van Dender ZUUTWithout a pre-established model, as the process no longer exists, these 13 chocolate makers set out to reinvent chocolate, like culinary veritable whistle-blowers. Find out more about their technique, their expertise, their specialities and their ideas on their profession in this book.Moreover, every chocolate maker has agreed to share three of his best savoury and sweet recipes with readers.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Pierre MarcoliniMichel Verlinden
Uitgever
Racine
Taal
Engels
ISBN
9782390250722
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenEngelse boekenKookboekenKookboekenBasis kookboek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
1/1/1900
Aantal pagina's
224
Formaat
277 x 198 x 27 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken