Boeken in de media

Hier vind je een selectie van besproken boeken in tv-programma’s en boekrecensies in kranten. We hebben de beste boeken op een rijtje gezet uit o.a. DWDD, Volkskrant, NRC, Koffietijd en Op1.

DWDD boeken

Bekijk alle boeken uit DWDD Hieronder vind je de boekentips uit De Wereld Draait Door. Elke laatste dinsdag van de maand werd o.a. het Boek van de Maand bekend gemaakt.

Volkskrant boeken

Bekijk alle boeken uit de Volkskrant In de weekendbijlage van de Volkskrant worden uitzonderlijke fictie en non-fictie boeken besproken.

Op1 boeken

Bekijk hier alle boeken uit Op1 Elke werkdag presenteren roulerende duo’s het actualiteitenprogramma Op1. Wij zetten alle besproken boeken op een rij.

NRC boeken

Bekijk alle boeken uit NRC Het NRC Handelsblad besteed iedere week uitgebreid aandacht aan fictie en non-fictie boeken.

Koffietijd boeken

Bekijk alle boeken uit Koffietijd Susan Smith geeft wekelijks boekentips in Koffietijd. Daarnaast worden de nieuwste romans, prentenboeken en non-fictie boeken besproken.

Trouw Boeken

Bekijk hier alle boeken uit Trouw Op zaterdag in de 'Letter en Geest'-bijlage recenseert Trouw de beste boeken.

Linda Boeken

Bekijk hier alle boeken uit LINDA LINDA is de grootste vrouwenglossy van Nederland. Online en in print heeft LINDA het vaak over spraakmakende boeken. Wij zetten ze hier op een rij.

Laatst bekeken

Hier lichten wij de boeken uit die besproken zijn in tv-programma's, kranten en nog meer media. Denk aan DWDD, Koffietijd, Op1, én de Volkskrant, NRC en Trouw. De Wereld Draait Door (DWDD) was een dagelijks actualiteitenprogramma, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, waar nieuws, informatie en entertainment aan bod kwam. DWDD riep elke maand een boek uit tot het DWDD boek van de maand. Koffietijd is een praatprogramma onder leiding van Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.