Boeken in de media

De besproken boeken in tv-programma’s als DWDD, Koffietijd, VPRO Boeken en Jinek, en in de kranten Volkskrant, NRC en Trouw.

DWDD Boeken

Jinek & Pauw boeken

VPRO Boeken

Linda Boeken

Volkskrant Boeken

NRC Boeken

Trouw Boeken

Tijd voor Max boeken

Koffietijd Boeken

Laatst bekeken

De nieuwe folder is uit! De beste aanbiedingen en nieuwe boeken bij elkaar. Bekijk nu
Folder

Hier lichten wij de boeken uit die besproken zijn in tv-programma's, kranten en nog meer media. Denk aan DWDD, Koffietijd, VPRO Boeken en Jinek, én de Volkskrant, NRC en Trouw.

De Wereld Draait Door (DWDD) is een dagelijks actualiteitenprogramma, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, waar nieuws, informatie en entertainment aan bod komt. DWDD roept elke maand een boek uit tot het DWDD boek van de maand. Koffietijd is een praatprogramma onder leiding van Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. In het televisieprogramma VPRO Boeken komen wisselende gasten op bezoek om te praten en discussiëren over boeken en auteurs. Tijd voor Max wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen en hier worden van maandag tot en met donderdag altijd veel actuele boeken besproken. In Jinek worden de actualiteiten altijd vanuit een scherp, journalistisch oogpunt besproken, met als gasten politici, schrijvers, sporters en andere belangrijke personen uit de samenleving.