Brood, rijst en pasta

Bekijk alles van

Susan Martineau Hel James

Kies uitvoering
Aantal
12
Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis

Samenvatting

Samenvatting
In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over rijst, bijvoorbeeld de verschillende soorten rijst, hoe het wordt verbouwd en welke voedingstoffen het bevat. In de hoofdstukken over brood wordt verteld over granen, welke voedingstoffen ze bevatten en hoe granen worden verwerkt tot brood. In het hoofdstuk over pasta en noedels wordt verteld waar deze voedingsmiddelen van worden gemaakt, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoeveel soorten er wel niet zijn. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.

Productinformatie

Auteur
Susan MartineauHel James
Uitgever
Ars Scribendi B.V. h.o.d.n. Schoolsuppor
Taal
Nederlands
ISBN
9789055662531
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Reeksnaam
Gezond & lekker
Categorie
BoekenNederlandse boekenKinderboekenInformatieve boekenGezondheid & Seksuele voorlichting
Leeftijd
10 tm 12
Verschijningsdatum
7/1/2008
Aantal pagina's
32
Formaat
273 x 218 x 10 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken