• NextPrevious

Catharsis in de GGZ, de well-being awardter nagedachtenis aan Joost Dirksen gasvrijheidstrijder in de zorg 17 maart 1964-10 juni 2012

Kies uitvoering
Aantal
10
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
In de zorgsector leveren excellente organisaties meer dan alleen goede zorg, een bed, eten en drinken. Zij creëren een omgeving en een ambiance waarin alle mensen zich zo goed mogelijk kunnen ontplooien. Dat geldt zowel voor de cliënten, de medewerkers en de bezoekers. Excellente organisaties richten zich fundamenteel op het welzijn van hun cliënt en dan verdient de meest excellente organisatie ook een prachtige onderscheiding: de GGZ Well-Being Award! De cliënt staat centraal bij de GGZ De GGZ is een bijzondere branche. Ieder jaar maken zo'n 850.000 mensen gebruik van de geestelijke gezondheidszorg. Cliënten ver- blijven soms kort, maar vaak lang, soms levenslang in een GGZ instelling voor behandeling, zorg en begeleiding. De diversiteit aan cliënten is groot. Catharsis in de GGZ, de Well-Being Award. Door enorme verschillen in oorzaak en uiting van psychische pro- blemen is de diversiteit van instellingen ook groot. Dat maakt de branche bijzonder boeiend, maar het welzijn van iedere individuele cliënt is daardoor wel een serieuze uitdaging. Het centraal stellen van cliënten en hun wensen leidde tot een aantal mooie op maat oplossingen. Kleinschalige woonconcepten, behandeling via internet, cliënten dicht bij huis behandelen en projecten om de maatschappelijke participatie te vergroten zijn daar voorbeelden van.

Productinformatie

Uitgever
Mension BV
Taal
Nederlands
ISBN
9789077322444
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenStudieboekenGeneeskundePsychiatrie
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
4/2/2013
Aantal pagina's
104
Formaat
210 x 147 x 7 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken