• NextPrevious

Compendium van dieren als dragers van cultuur / 1 Zoogdierenhun rol in dromen fabels heraldiek kunst legenden magie mythologie psychologie religies symboliek taal verhalen volksgeloof en volksgeneeskunde

Kies uitvoering
Aantal
40
Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Marcel De Cleene & Jean-Pierre de Keersmaeker COMPENDIUM VAN DIEREN ALS DRAGERS VAN CULTUURDeel I - ZOOGDIEREN Dit bijzondere en rijk geïllustreerde naslagwerk poogt een grensverleggend inzicht te geven in de belangrijke rol die dieren spelen in de mythologie, symboliek, kunst, heraldiek, verhalen,volksgeneeskunde, volksgeloof, magie, dromen, psychologie en religie. Het is een bijzonder rijke informatiebron voor liefhebbers van cultuur en natuur! De dierenliefhebber krijgt er heel wat informatie om even stil te staan bij dat oeroude verbond tussen mens en dier. 1056 blz. - 600 kleurillustraties - uitgebreide bibliografie en voetnotenlijst. ISBN 978-90-77135-31-0 Info: www.mens-en-cultuur-uitgevers.be Hoewel dit zoogdierenboek apart kan worden gebruikt, vormt het toch één geheel met boek 2 (Vogels: verschijnt in 2013) en boek 3 (Vissen, Reptielen, Amfi bieën, Ongewervelden, Fabeldieren: verschijnt in 2014) van dit naslagwerk.

Productinformatie

Auteur
Marcel De CleeneJean-Pierre de Keersmaeker
Uitgever
Mens & Cultuur Uitgevers N.V.
Taal
Nederlands
ISBN
9789077135310
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenGeschiedenisMaatschappij geschiedenisMaatschappijgeschiedenis
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
9/28/2012
Aantal pagina's
1055
Formaat
248 x 180 x 47 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken