Complot Sebastiaan Paperback

Complot Sebastiaan

Samenvatting

In het leven van Ton Veltman verliep altijd alles rolletjes. Dat gold ook voor zijn huwelijk met de jonge Nicole de Boer. Maar alles wordt anders als ze in verwachting raakt: ze wordt neerslachtig en noemt haar ongeboren kind...Meer Complot Sebastiaan Lees meer

Product Informatie

Auteur

Jack Molenaar

Taal

Nederlands

Uitgever

Ellessy, Uitgeverij

ISBN

9789086602162

Productsoort

Boek

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2013

Formaat

200 x 125 x 25 mm

Samenvatting

In het leven van Ton Veltman verliep altijd alles rolletjes. Dat gold ook voor zijn huwelijk met de jonge Nicole de Boer. Maar alles wordt anders als ze in verwachting raakt: ze wordt neerslachtig en noemt haar ongeboren kind...Meer Complot Sebastiaan Lees meer

Paperback
€ 18 95
eBook € 9,95

Bekijk alles van Jack Molenaar
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


In het leven van Ton Veltman verliep altijd alles rolletjes. Dat gold ook voor zijn huwelijk met de jonge Nicole de Boer. Maar alles wordt anders als ze in verwachting raakt: ze wordt neerslachtig en noemt haar ongeboren kind Sebastiaan. Een paar maanden na de geboorte van Sebastiaan wordt Ton wakker in een leeg huis. Zijn vrouw en kind zijn spoorloos verdwenen. Jessica Block is als hoofdrechercheur van politie gedetacheerd bij een bijzonder politieteam. Samen met Ton vindt ze de plek in Friesland waar Nicole korte tijd is vastgehouden, maar ze komen net te laat. Naarmate hun zoektocht vordert worden de omstandigheden steeds grimmiger. Ton wordt in Zwitserland gearresteerd, maar hij geeft zijn jacht op de ontvoerders niet op. Hij overleeft verschillende moordaanslagen en ontdekt dan in Basel een geheime locatie waar proeven met namaakmedicijnen zijn uitgevoerd. Maar vindt hij zijn vrouw en kind nog op tijd terug? Complot Sebastiaan is gebaseerd op een actueel thema: de handel in namaakmedicijnen. Jack Molenaar is in 1949 in Schagen geboren. In 1964 verhuisde hij naar Zaandam, waar hij de middelbare school afmaakte en zich stortte op aanvullende studies op gebied van bedrijfsadministratie, assurantiën en marketing. In 1969 ging hij werken voor een autoleasemaatschappij en werd daarvan in 1980 algemeen directeur. Deze functie bekleedde hij tot 1994. In dat jaar verhuisde hij naar Friesland (Akkrum) waar hij zich vestigde als zelfstandig ondernemer. Schrijven heeft altijd deel uitgemaakt van zijn functioneren als mens en manager. Rond 2004 werd hij freelance redacteur voor diverse bladen, wat hij tot aan de dag van vandaag nog steeds met veel plezier doet. De thriller 'Complot Sebastiaan is zijn debuut.


Product Informatie

Auteur

Jack Molenaar

Taal

Nederlands

Uitgever

Ellessy, Uitgeverij

ISBN

9789086602162

Productsoort

Boek

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2013

Formaat

200 x 125 x 25 mm

Beoordelingen

‘Complot Sebastiaan’- Jack Molenaar4 / 5

Recensie

Leest als een trein en de spanning zit er vanaf het begin goed in. De problematiek van illegale medicijnhandel wordt heel voelbaar gemaakt doordat je meegenomen wordt in een persoonlijk drama. De vlotte schrijfstijl maakt dat je lekker meegesleept wordt. A must read!


5 / 5

Recensie

**** Complot Sebastiaan- Jack Molenaar
Een spannend boek waarbij je vanaf het begin al midden in het verhaal zit en door wilt blijven lezen om achter alle nog onbekende gebeurtenissen te komen. Tijdens het lezen kom je al snel het één en ander te weten, maar er blijven veel situaties voorbij komen,waarbij je niet weet wat er precies gaande is. Dit zorgt ervoor dat je door wilt blijven lezen. Er blijkt een vrouw ergens ??opgesloten?? te liggen, als een soort medisch proefkonijn en vlak bij haar blijkt ook haar zoontje te liggen. Even later lees je dat de vrouw en het kind van Ton Veltman zijn verdwenen. Hij gaat een belangrijke rol spelen in verhaal en is bijna in elke hoofdstuk aanwezig. Personen uit het verleden blijken een belangrijke rol in het heden te spelen,dit zorgt voor extra spanning in het verhaal. Niet iedereen blijkt degene te zijn, als wie hij/zij zich voordoet, het verhaal blijft hierdoor onvoorspelbaar. Tijdens het hele verhaal moet je, je gedachte aanpassen want niets is wat het lijkt. Het is een goed geschreven verhaal, dat ik gewoon niet kon wegleggen. Ik moest gewoon weten hoe het afliep en daarvoor moet je echt tot de laatste bladzijde doorlezen.


5 / 5

Recensie

Als niet lezer werd ik op het spoor gezet van deze debuterende schrijver. Complot Sebastiaan, wat zou er achter deze titel schuil gaan was de gedachten bij het open slaan van het boek? Enkele dagen later kon ik de mijzelf gestelde vraag zeer enthousiast beantwoorden! Een goed opgebouwd en doordacht verhaal wat soms tot in de details is uitgeschreven, lekker leest en waarbij spanning niet ontbreekt! Alle complimenten aan deze debuterende schrijven!


4 / 5

Recensie

Een boek waarin je vanaf het begin verder wil lezen! De verschillende personages nemen je in korte hoofdstukken mee door het hele verhaal. Het leest vlot en zou zo het scenario voor een spannende film kunnen zijn.


5 / 5

Recensie

Nadat ik het boek had aangeschaft en er in begon was iphouden met lezen moeilijk. Het is een spannend boek goed geschreven tot in de kleinste details waarin je je echt kon voorstellen hoe dingen eruit zagen. Ook de personages spreken tot je verbeelding. Tot het einde toe boeiend en de ontknoping geheel onverwachts. Al met al een heel goed boek.


Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Complot Sebastiaan
Complot Sebastiaan
Jack Molenaar
Paperback
1895