• NextPrevious

Contacten onderhouden / Niveau 2informatieboek voor de receptionist, de medewerker secretariaat en de medewerker (financiële) administratie

Bekijk alles van

J.H. Altena

Kies uitvoering
Aantal
26.5
Levering binnen 2 weken

Samenvatting

Samenvatting
Dit informatieboek, bestemd voor de toekomstige receptionist, de medewerker secretariaat en de medewerker administratie, bevat de theorie over het ontvangen van bezoekers, de telefonische communicatie met klanten en het bijhouden van een zakelijke agenda. Het boek is opgezet overeenkomstig het 'Kwalificatiedossier mbo'. (Basisdelen B1-K1-W2, B1-K1-W3 en B1-K1-W4.) In het bijbehorende praktijkboek zijn realistische opdrachten met betrekking tot de beroepspraktijk te vinden. Deze uitgave is bedoeld voor niveau 2 van het middelbaar beroepsonderwijs. 'Contacten onderhouden' vormt, samen met 'Post verzorgen en archiveren', de ideale basis voor gedegen praktijkonderwijs. Voor degenen die doorstromen naar de opleiding voor secretaresse (niveau 3 en 4) zijn er uitgaven die naadloos aansluiten bij de boeken voor niveau 2. De boeken uit deze reeks zijn bedoeld voor competentie­gericht leren. De leerling wordt uitgedaagd om op een aansprekende manier praktische beroepsvaardigheden te ontwikkelen. De boeken zijn zowel als paperback als in digitale vorm leverbaar. Voor een compleet overzicht zie www.altena-tca.nl.

Productinformatie

Auteur
J.H. Altena
Uitgever
Altena-tca
Taal
Nederlands
ISBN
9789082678307
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenStudieboekenSchoolboekenEconomie, recht en bedrijfskunde
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
3/13/2017
Aantal pagina's
80
Formaat
210 x 145 x 5 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken