De beroepsminnaar
De beroepsminnaar
De beroepsminnaar
De beroepsminnaar
14.50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Rolf Derks is een werkeloze twintiger die geen idee heeft waar hij naartoe moet in zijn leven. Terwijl de rekeningen zich opstapelen vult hij zijn overvloed aan tijd met het bezoeken van datingsites en afspraken met op seks beluste vrouwen.

Dan ontmoet hij Charlotte. Charmant. Charismatisch. Steenrijk.

Rolf is van meet af aan gefascineerd door de zelfverzekerde, dominante Gooische vrouw. Al vanaf hun eerste date laat zij hem merken de baas te willen spelen en hij heeft aanvankelijk geen enkel bezwaar tegen haar bizarre machtsspellen. Charlotte bezorgt Rolf een nieuwe baan, een mooi huis, eindeloze seks, en een rijkeluisleven in het Gooi. En Rolf? Die geniet met volle teugen.

Totdat hij bij toeval een bizarre ontdekking doet. Dan pas realiseert hij zich dat het Charlotte alleen maar te doen is om de absolute macht. De macht over zíjn leven. De macht over hém. Rolf Derks moet zijn leven terug krijgen en zal daarvoor moeten vechten. Maar hoe ver is Charlotte bereid om te gaan?

De Beroepsminnaar is het kleurrijke verhaal van een verveelde jongeman die onder invloed van seks, geld en luxe, bereid is om zijn hele leven op te geven voor een vrouw. Totdat hij beseft dat zij zijn leven helemaal niet waard is.

0 | 0