De buitenstaander Paperback

De buitenstaander
 

Samenvatting

Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de...Meer De buitenstaander Lees meer

Product Informatie

Auteur

Stephen King

Taal

Nederlands

Uitgever

The House of Books

ISBN

9789044352894

Productsoort

Boek

Categorie

Homepage carrousel top100 , Literaire thrillers , Bruna Top 100 , Thriller top 10 , Bruna Boeken top 10

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

mei 2018

Pagina's

592

Formaat

228 x 151 x 49 mm

Vertaler

AnneMarie Lodewijk

Samenvatting

Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de...Meer De buitenstaander Lees meer

Paperback
592 pagina's
€ 24 99
eBook € 12,99

Bekijk alles van Stephen King
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi. Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek ook overtuigd dat hij inderdaad buiten de stad was. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?


Product Informatie

Auteur

Stephen King

Taal

Nederlands

Uitgever

The House of Books

ISBN

9789044352894

Productsoort

Boek

Categorie

Homepage carrousel top100 , Literaire thrillers , Bruna Top 100 , Thriller top 10 , Bruna Boeken top 10

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

mei 2018

Pagina's

592

Formaat

228 x 151 x 49 mm

Vertaler

AnneMarie Lodewijk

Beoordelingen

‘De buitenstaander’- Stephen King5 / 5

Aanrader!

Dit boek is echt een aanrader! Of dit nou het eerste boek van Stephen King is dat je leest of dat je een ervaren lezer bent van de schrijver.

Het boek leest heerlijk weg door de manier van schrijven. Persoonlijk kon ik het niet weg leggen. Het is een spannend en meeslepend verhaal met een goede dosis mysterie.

Heb je voorgaande boeken van Stephen King gelezen dat zitten er leuke terugkerende personages in.


5 / 5

De buitenstaander, een 'echte' Stephen King

Van de vroege Stephen King was ik een groot fan, daarna zwakte dat af, ik kocht zelfs geen boeken meer van hem.
Met De Buitenstaander schreef hij weer een geweldig boek dat ik maar moeilijk weg kon leggen. De personen in het boek zijn zo goed beschreven dat je gemakkelijk met ze mee gaat leven. Vermoedelijk ga ik het boek binnenkort nog eens lezen, ik ben namelijk geneigd om door boeken die ik heel mooi en spannend vind heen te racen omdat ik wil weten hoe het afloopt.
Dit is dus zo'n boek.


5 / 5

De Buitenstaander, een geweldig boek.

Misschien ben ik bevooroordeeld omdat ik van te voren al erg blij te spreken ben over Stephen King, maar dat verandert niets aan het feit dat ik dit een geweldig boek vond. Genoeg anderen zijn mij voorgegaan met het uitspreken van deze mening.
Ik las er zonder moeite doorheen, het is netjes geschreven en ik vond dat de personages veel diepgang hadden. Je komt veel te weten over iedereen en ik begon met ze mee te leven. Ik wilde dat het goed met ze kwam, dat ze erachter zouden komen wat er aan de hand was.

Het was een redelijke kluif met circa 590 bladzijden, maar toen ik de laatste bladzijde omsloeg was ik toch redelijk teleurgesteld dat het niet langer kon zijn.


5 / 5

Een thriller met iets "extra"!!

Met dank aan “The House of Books” voor het beschikbaar stellen van het boek!!

Dit is echt absoluut een horrorverhaal door de ernst van het onderwerp.
De afgrijselijke moord op een 11-jarige jongen beroert een heel dorp. Al snel denkt men de moordenaar gevonden te hebben. Maar niets is wat het lijkt. Zijn alibi is waterdicht en toch is hij door verschillende personen herkend als de laatste die de jongen levend gezien heeft. En dan is er nog het DNA en de vingerafdrukken. Hoe kan iemand op 2 plaatsen tegelijk zijn???
Ik vind het fijn dat het verhaal, de dagelijkse gang van zaken in het dorp, de onderzoeken door de politie, afgewisseld worden met de interviews van de getuigen op het politiebureau. Voor mij is dit zeker een meerwaarde.
De spanning zit er van bij het begin in en wordt meer en meer opgebouwd. Nagelbijtend verder lezen om te ontdekken hoe de vork nu eigenlijk in de steel zit. Wie, maar vooral “wat”, is dan toch de dader??? Hoewel het een lang verhaal is, werd het voor mij op geen enkel moment langdradig. Alle informatie is nuttig en heeft zijn plaats in dit verhaal. Er wordt op een rustige manier toegewerkt naar een verrassende ontknoping. Wie had dat zien aankomen????
De verschillende personages worden goed uitgewerkt. Gezien het onderwerp van het verhaal spelen emoties een belangrijke rol. Onderlinge verhoudingen geven je meer inzicht in het verhaal en worden voldoende uitgediept.
Ik ben absoluut een fan van Stephen King. Maar ik geef wel toe dat niet al zijn boeken even “makkelijk” te lezen of te volgen zijn. Dit boek echter is zeker één van mijn favorieten.
Ik heb zeker genoten van dit intrigerende verhaal en kon het boek moeilijk wegleggen. Een absolute aanrader, ook voor de mensen die misschien niet zo te vinden zijn voor zijn “horrorverhalen”. Een schitterende thriller met een aantal bovennatuurlijke elementen!!


4 / 5

Positieve 1e kennismaking met Stephen King

De Buitenstaander was mijn eerste kennismaking met de boeken van Stephen King. Ik hou van thrillers, fantasy ed, maar horror is niet bepaald mijn ding. Meestal wat té luguber. En door mijn rijke fantasie matcht dat niet zo. En daar associeer ik meneer King toch wel het meeste mee. Toen ik van de Nederlandse uitgever de kans kreeg het boek te lezen heb ik me aangemeld omdat ik toch wel erg nieuwsgierig was naar zijn boeken.

Ik vond het een goed boek, een hele goede thriller met een bovennatuurlijk element, maar niet iets waardoor ik 's nachts niet meer kan slapen. Stephen weet de spanning goed op te bouwen en kon me verrassen met onverwachte plotwendingen en een paar groeiende vraagtekens. Zeker een verhaal om te willen blijven lezen.

Wat ik wel jammer vond en waardoor ik geen 5 sterren heb gegeven was dat de klimax mij een beetje teleurstelde. Door de opbouw van het boek had ik daar net iets meer van verwacht. Het was ineens voorbij.
Het boek heeft me genoeg vermaakt om toch ook wel een ander boek van Stephen te willen gaan lezen.
Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
De buitenstaander
De buitenstaander
Stephen King
Paperback  592 paginas
2499