• NextPrevious

De lekkerste recepten voor de stoomoven

Kies uitvoering
Aantal
19.95
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen. Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten... Eet smakelijk en gezond!
Lees meer...

Productinformatie

Uitgever
Deltas
Taal
Nederlands
ISBN
9789044736564
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenBasis kookboek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/2/2013
Aantal pagina's
120
Formaat
252 x 197 x 18 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken