De obsessie Paperback

De obsessie
 

Naomi verloor haar onschuld op de avond dat ze haar vader het bos in volgde. Toen ze het meisje bevrijdde dat ondergronds gevangenzat, onthulde ze de gruwelen die haar vader beging en maakte ze hem voor altijd berucht. Sindsdien... Meer De obsessie

Paperback
464 pagina's
€ 12 50
Paperback € 15,00
eBook € 4,99
9,99

Bekijk alles van Nora Roberts
Dit product is beschikbaar vanaf 2 mei 2017

  Ontvang een e-mail wanneer het product weer beschikbaar is
   

  Samenvatting


  Naomi verloor haar onschuld op de avond dat ze haar vader het bos in volgde. Toen ze het meisje bevrijdde dat ondergronds gevangenzat, onthulde ze de gruwelen die haar vader beging en maakte ze hem voor altijd berucht. Sindsdien torst ze de daden van Thomas David Bowes met zich mee. Nu is Naomi een succesvol fotografe en heeft ze een plek gevonden waar ze zich thuisvoelt. Het is een groot oud huis dat opgeknapt moet worden, duizenden kilometers bij iedereen die ze ooit heeft gekend vandaan. Naomi zocht eenzaamheid, maar de vriendelijke inwoners van Sunrise Cove betrekken haar telkens bij hun gemeenschap - vooral de resolute Xander Keaton. Naomi merkt dat haar verdedigingslinie afbrokkelt en diep in haar hart heeft ze altijd verlangd naar menselijk contact. Maar de ervaring leert: haar verleden is nooit verder weg dan een nachtmerrie.

  Product Informatie

  Auteur

  Nora Roberts

  Taal

  Nederlands

  Uitgever

  Meulenhoff Boekerij B.V.

  ISBN

  9789022580103

  Productsoort

  Boek

  Categorie

  Thriller , Nora Roberts boeken 2+1 gratis

  Leeftijd

  Volwassenen

  Verschenen

  mei 2017

  Pagina's

  464

  Formaat

  216 x 141 x 38 mm

  Vertaler

  Jolanda te Lindert

  Beoordelingen

  ‘De obsessie’- Nora Roberts  4 / 5

  Donker verleden

  Dit boek kent een turbulent en tragisch begin: Naomi van tien redt een vrouw uit de handen van haar vader die een seriemoordenaar blijkt te zijn. Na die nacht zal niks nog hetzelfde zijn.

  Wanneer Naomi als 27-jarige vrouw haar brood verdient met fotografie en een huis op een klif koopt, leert de lezer haar pas echt kennen. Dit deel van het boek waardeerde ik het meest, want er was ruimte voor normale dingen, zoals het verbouwen en inrichten van haar huis, haar betrokkenheid bij de onderwerpen van haar fotografie, haar overgave bij het koken en de warme, liefdevolle band met haar broers en ooms.

  Heel even lijkt het alsof het leven van Naomi in rustiger vaarwater komt, maar dan verschijnt Xander in haar leven. En blijkt dat iemand uit het donkere verleden nog niet klaar met haar is.

  Recent bekeken producten


  checklist

  HiSchool de plek voor alle schoolspullen

  • Rekenmachine en bureau accessoires
  • Prisma woordenboeken
  • Etui
  • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
  • Etiketten
  • Schriften
  • Schooltas, rugzak en shopper
  • Ringbanden
  • Schoolspullen voor in je etui
  • 0 producten op checklist
  • - 0 online te bestellen
  • - 0 alleen in de winkel

  Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

  Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

  Promo HiSchool Alt Text
  De obsessie
  De obsessie
  Nora Roberts
  Paperback  464 paginas
  1250