• NextPrevious

De Slag op de Heckingse Heide

Bekijk alles van

John Flanagan

Kies uitvoering
Aantal
16.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren. 'De vroege jaren van de Grijze Jagers': Voordat ze hun sporen verdiend hadden als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren. In dit tweede deel van de spannende voorgeschiedenis van de Grijze Jager-reeks draait alles om strategie en tactiek en leren we hoe Halt de beroemdste van alle Grijze Jagers is geworden. 'De slag op de Heckingse Heide': Nu hij zijn straf voor hoogverraad is ontlopen, verzamelt Morgarath een leger woeste Wargals om de pas gekroonde koning Duncan te verslaan. Halt bereidt zich voor op een bijna onmogelijke taak: hij moet de vijand bespioneren en daarvoor moet hij de kliffen van de Bergen van Nacht en Regen beklimmen, iets wat volgens iedereen ondoenlijk is. Het lukt Halt dit waagstuk te volbrengen, en bij de veldslag die daarop volgt wordt het lot van het koninkrijk Araluen beslist. 

De Grijze Jager-serie van John Flanagan, een wereldwijd succes, bestond oorspronkelijk uit twintig korte verhalen. John schreef ze om Michael, zijn zoon van twaalf, aan het lezen te krijgen. Sinds die tijd is er nogal wat gebeurd met de serie: de boeken worden inmiddels in meer dan twintig landen uitgegeven!

Productinformatie

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
Taal
Nederlands
ISBN
9789025766030
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Reeksnaam
De Grijze Jager - De vroege jaren
Categorie
BoekenNederlandse boekenKinderboekenLeesboekenLeesboeken
Leeftijd
10 tm 12
Verschijningsdatum
5/15/2017
Aantal pagina's
376
Formaat
205 x 135 x 33 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken