• NextPrevious

De standaards van Spits 2

Bekijk alles van

Frits Spits

Kies uitvoering
Aantal
25
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Frits Spits is een van de bekendste radiomakers van Nederland. Generaties jongeren groeiden op met De Avondspits. Uit bijna 400 Nederlandstalige liedjes - zijn persoonlijke canon - selecteerde Spits er 90 voor De Standaards van Spits, inmiddels een eclatant succes. 

Nu is er 'De Standaards van Spits II'. Het tweede deel van de mooiste Nederlandstalige liedjes. Een lees- en luistergids die gelukkig maakt. Net zo bevlogen als in de eerste Standaards schrijft Spits over muziek, over taal, over inhoud, niet zelden gelardeerd met een miniportret van de betreffende artiest en zijn persoonlijke herinneringen. 

Omvangrijk naslagwerk met vier cd's; liedjes van onder meer Jacques Brel, Martine Bijl, Gerard Cox, Doe Maar, Fresku, Peter Koelewijn, André Hazes, Kinderen voor Kinderen, Yentl & De Boer, Guus Meeuwis, Maarten van Roozendaal en Maaike Ouboter. Een feest der herkenning of, zoals Youp van 't Hek het stelde: 'Een mooi lied blijft bij je. In je hart, in je hoofd, in je ziel, in je tenen en in je slaap.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Frits Spits
Uitgever
Luitingh Sijthoff
Taal
Nederlands
ISBN
9789024574148
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKunst & CultuurMuziekPopmuziek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
9/14/2017
Aantal pagina's
400
Formaat
221 x 152 x 44 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken