• NextPrevious

De wereld volgens GIJP

Bekijk alles van

Michel van Egmond

Kies uitvoering
Aantal
12.5
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van René van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op de andere dag volledig op z'n kop zette. Niet voor het eerst verbleef bestsellerauteur Michel van Egmond juist gedurende deze periode in zijn directe nabijheid. Het resultaat is het langverwachte en indringende vervolg op GIJP, het megasucces uit 2012: 'De Wereld volgens Gijp', een boek om te lachen en te huilen tegelijk.

'De Wereld volgens Gijp' laat de lezer kennis maken met het oude en het nieuwe leven van het media-fenomeen, in een hartveroverend en bij vlagen excentriek relaas over de dood, over de liefde tussen vader en zoon, over humor als er eigenlijk niets te lachen valt, over verlies en schuldgevoel, maar bovenal over de kracht van voetbal als bron van troost. Met belangrijke bijrollen voor onder anderen Ruud Gullit, Jan Boskamp, Rob Jansen, Maarten Spanjer en Mario Been.

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Hij produceerde met de boeken 'GIJP', 'KIEFT' en 'Topshow' drie bestsellers op rij. Hij is de enige auteur die erin slaagde om tweemaal achter elkaar de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Productinformatie

Auteur
Michel van Egmond
Uitgever
Voetbal Inside
Taal
Nederlands
ISBN
9789048839520
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenLiteratuur & RomansNon-fictieSportverhalen
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
11/29/2017
Aantal pagina's
272
Formaat
212 x 135 x 24 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken