De wijn-spijsbijbel
  • De wijn-spijsbijbel
  • De wijn-spijsbijbel
Nederlands
427
12.99

Direct downloaden

Een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert, met bonushoofdstuk over Nederlandse wijnen

Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Victoria Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rode en waarom zijn chili, knoflook en citroen ‘gamechangers’?<\p>

De wijn-spijsbijbel’ staat boordevol informatie en inspiratie. Het daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert. Met een extra hoofdstuk over de wijnen van de Lage Landen door Niek Beute.<\p>

0 | 0

  • : Victoria Moore
  • : Atlas Contact
  • : 9789045034706
  • : Nederlands
  • : eBook
  • : 427
  • : augustus 2017
  • : 1
  • : 1 x 1 x 1 mm.
  • : ePub met digitaal watermerk - 2
  • : Algemene kookkunst en recepten; Eten en drinken: alcoholische dranken; Eten en drinken: wijnen; Koken voor feesten en speciale gelegenheden
  • : Wijn, Koken, Wijn-spijs, Wijnen, Diner, Wijnwereld, Combinaties, Combineren