• NextPrevious

Dutch cookbook

Bekijk alles van

Machteld Smid

Kies uitvoering
Aantal
9.99
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
The Dutch have never been known for their refined cuisine. Which does not come as a great surprise when you remember that they love eating raw herring with finely chopped onions - and that they wash it all down with a shot of jenever. Or take their national dish Stamppot: meat including bacon or sausage, potatoes and vegetables. They mash it all together, make an indentation and add gravy before eating. Their thick pea soup is served with bacon and rye bread, especially on wintery days. Very strange and yet: in its own unique way this is exactly what has made this small country so great. Try these recipes yourself!
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Machteld Smid
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Taal
Engels
ISBN
9789059566316
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenEngelse boekenKookboekenKookboekenLand & Streek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/29/2015
Aantal pagina's
96
Formaat
187 x 127 x 17 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken