eBooks

Ervaar het gemak van digitaal lezen. Bruna heeft een groot assortiment eBooks in alle genres, van thrillers tot eBooks voor kinderen.

eBooks van de After serie

Koop nu de eBook reeks van de populaire After film!
After - 4 in 1 serie De hele After serie in 1! Tessa ontmoet de liefde van haar leven: de bad boy en megaster Hardin. Heeft zij hem genoeg te bieden? Bestel nu
Anna Todd - After ebook serie

Bruna eBook Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire eBooks van dit moment voor jou op een rij gezet.

De nieuwste eBooks

Bekijk alle nieuwe eBooks  De beste nieuwe eBooks in één overzicht. Zo heb je snel de eBooks van je favoriete auteurs in huis.
Verlossing Amos Decker gaat op zoek naar de waarheid, maar dat neemt niet iedereen hem in dank af... Bestel nu
Verlossing - David Baldacci

eBook aanbiedingen

Ontdek onze meest actuele aanbiedingen. Populaire eBooks voor een lage prijs.
eTopper van de week Op vrijdag 29 september 2017 verdwijnt Anne Faber tijdens een fietstocht in de bossen bij Soest. Familie en vrienden zetten een grootscheepse zoekactie op touw, samen met de politie en het leger. Bestel nu
Anne - Hans Faber Wim Faber

Laatst bekeken

Bruna Folder Ontdek de nieuwste aanbiedingen in onze folder. Bekijk folder

Ervaar het gemak van digitaal lezen. Bruna heeft een groot assortiment eBooks in alle genres, van thrillers tot eBooks voor kinderen. Je leest een eBook op een e-reader, tablet of smartphone. Het gemak zit hem in het feit dat je het verschil niet merkt in het dragen van één, twintig of zelfs honderd eBooks. Handig voor bijvoorbeeld op vakantie of het niet te hoeven zeulen van studieboeken in je schooltas!

Het hele jaar door hebben we bij Bruna verschillende eBook acties. Uiteenlopend van de top-20 eBooks op het gebied van mindfulness tot een eBook actie met de grootste titels voor een spotprijsje. Kortom: iedere maand weer wat anders! Daarnaast hebben we iedere week de eTopper, een populair eBook wat alleen die week exclusief bij Bruna is afgeprijsd.