eBooks

Ervaar het gemak van digitaal lezen. Bruna heeft een groot assortiment eBooks in alle genres, van thrillers tot eBooks voor kinderen.

Bruna eBook Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire eBooks van dit moment voor jou op een rij gezet.

De nieuwste eBooks

Bekijk alle nieuwe eBooks  De beste nieuwe eBooks in één overzicht. Zo heb je snel de eBooks van je favoriete auteurs in huis.
Visser 'Visser' van Rob van Essen is een hartverscheurende roman over ironie, onmacht en onverwerkt verdriet. 'Visser' stond op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2009. Bestel nu

Laatst bekeken

Tip van ons boekenteam "Sommige boeken laten je lachen of huilen; deze prachtige roman gaat een stap verder en zet de personages zo levensecht neer dat ze onvermijdelijk een deel zullen vormen van jezelf." - Manon Bekijk nu
een stralende toekomst

Ervaar het gemak van digitaal lezen. Bruna heeft een groot assortiment eBooks in alle genres, van thrillers tot eBooks voor kinderen. Je leest een eBook op een e-reader, tablet of smartphone. Het gemak zit hem in het feit dat je het verschil niet merkt in het dragen van één, twintig of zelfs honderd eBooks. Handig voor bijvoorbeeld op vakantie of het niet te hoeven zeulen van studieboeken in je schooltas!

Het hele jaar door hebben we bij Bruna verschillende eBook acties. Uiteenlopend van de top-20 eBooks op het gebied van mindfulness tot een eBook actie met de grootste titels voor een spotprijsje. Kortom: iedere maand weer wat anders! Daarnaast hebben we iedere week de eTopper, een populair eBook wat alleen die week exclusief bij Bruna is afgeprijsd.