• NextPrevious

Economie en handel / Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4

Bekijk alles van

Hanneke Molenaar

Kies uitvoering
Aantal
17.75
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal). Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-/werkboek leert de deelnemer hoe hij kan assisteren bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding. Aan bod komen algemene basiskennis en vaardigheden om eenvoudig werk met betrekking tot voedingsmiddelenproductie te kunnen uitvoeren.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Hanneke Molenaar
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
Taal
Nederlands
ISBN
9789037213461
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Reeksnaam
StruX
Categorie
BoekenNederlandse boekenStudieboekenSchoolboekenEducatieve uitgaven algemeen
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
4/17/2015
Formaat
297 x 210 x 8 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken