Erik, Joyce en de vijand
Erik, Joyce en de vijand
Erik, Joyce en de vijand
Erik, Joyce en de vijand
16.95

1 - 2 Weken

'Erik, Joyce en De Vijand' is een verhaal voor kinderen uit groep 8. Het is een bijzonder fantasieverhaal over goed en kwaad. Het speelt zich af in een periode dat de hoofdpersonen afscheid nemen van hun basisschooltijd.

De planeet Energy World ligt in een andere dimensie. Energy City is de hoofdstad van één van de landen op deze wereld: Energetica. De mensen in de enorme hoofdstad van Energetica worden bedreigd door een onbekend verschijnsel. Enge en vreemde gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Er ontstaat chaos en paniek. Onder leiding van de beroemde professor Onkel Heinrich binden Erik, Joyce en enkele andere bijzondere figuren de strijd aan met deze gevaarlijke tegenstander. 'Erik, Joyce en De Vijand' is ook een avontuur over een interdimensionale tunnel verborgen in een keukenkast, een vormveranderaar, een mens die gemuteerd is tot een berg, een kerkdienst over het einde van de wereld, toverkunst, een geheime verslaving, vriendschap en samenwerking. Zullen onze vrienden 'De Vijand' verslaan? Of delven ze het onderspit?

Dit boek, gemaakt door een vader en zijn zoon, is een ode aan de fantasie en aan het (innerlijk) kind! Het verhaal is een uitwerking van een wereld die zij spelenderwijs in de afgelopen zeven jaar met elkaar hebben ontwikkeld.

0 | 0