Eten op zijn Vlaams

Bekijk alles van

Louis Paul Boon

Kies uitvoering
Aantal 1
12.99
Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna.

Samenvatting

Samenvatting
Humoristische ode aan de Vlaamse keuken 'Mijn lievelingsboek van Boon. Lees Eten op zijn Vlaams, en je hebt die hele Ottolenghi nergens meer voor nodig.' - Sylvia Witteman in de Volkskrant 'Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty's minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwart kilo echte boter van de boer. Boon-appetit!' Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in 't groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool, tatjespap en patatterkoek en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, vol aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft. Met inleiding en receptuur van Herman Chevrolet en Els Versnick, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon. 'Niet lezen tijdens het bereiden van de maaltijd. Aanbrandingsgevaar.' - Leidsch Dagblad

Productinformatie

Auteur
Louis Paul Boon
Uitgever
De Arbeiderspers
Taal
Nederlands
ISBN
9789029504898
Productsoort
eBook
Uitvoering
eBook
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/13/2015
Aantal pagina's
1139
Formaat
0 x 0 x 0
Lees meer...

De nieuwste eBooks

Bekijk alles Ontdek de nieuwste eBooks van dit moment. Zo mis je niets.

Laatst bekeken