Expert aan tafel

Bekijk alles van

Hilary Akers

Kies uitvoering
Aantal
21.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc's, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer... Maar hoe word je dat dan? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen om te zien dat het nog niet zo gemakkelijk is. Het boek Expert aan tafel is een bundeling van columns van Hilary Akers die afgelopen jaren verschenen zijn in Het Financieele Dagblad. Dit boek helpt je met interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinaire recensie te schrijven. Hoe je beoordeelt, hoe je proeft, hoe je er woorden voor vindt - je leest het in Expert aan tafel.

Productinformatie

Auteur
Hilary Akers
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
ISBN
9789038805917
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
11/2/2018
Aantal pagina's
192
Formaat
216 x 171 x 17 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken