Fantasy & Science Fiction

Ontdek het aanbod van Bruna in science fiction en fantasy boeken. Verdwaal urenlang in de magische werelden en ontmoet wonderlijke wezens in de verhalen van de beste science fiction schrijvers.

Nieuw binnen

Bekijk alle nieuwe fantasy en sci-fi De beste nieuwe Fantasy & Science Fiction boeken in één overzicht. Zo heb je snel de boeken van je favoriete auteurs in huis.
Een Sluier van Speren Het derde 'Lied van het Gebroken Zand' deel. De heersers van Sharakhai, de koningin van Qaimir, Hamzakiir en de Zwaardkoning zich voor op een allesbepalend gevecht. Bestel nu
Gebroken Zand - Een Sluier van Speren

Te reserveren boeken

Bekijk reserveerbare fantasy en sci-fi Je kunt de boeken van je favoriete schrijvers al bestellen voordat ze uit zijn, zodat je ze bij verschijnen als eerste in huis hebt.
De Donkere Toren - De scherpschutter Stephen Kings magnum opus is verfilmd! Reserveer nu deze speciale filmeditie. Reserveren
De donkere toren - Stephen King

Laatst bekeken

Bruna Folder Ontdek de nieuwste aanbiedingen in onze folder. Bekijk folder
Vakantie folder

Laat je meeslepen in de Science Fiction boeken van schrijvers zoals Martijn Adelmund, Rudolf Bijlsma of Rick van Ridderdale.. Ben je meer fan van buitenlandse Fantasy & Science Fiction schrijvers? Neem dan een boek in handen van bijvoorbeeld George R.R. Martin. Met zijn populaire Game of Thrones-boeken waar ook een gelijknamige, succesvolle televisieserie van is gemaakt, heeft hij wereldwijde faam. C.S. Lewis zorgt met de boeken over Narnia voor een geweldige reeks met Fantasy boeken. Uiteraard is er ook meer dan genoeg te vinden van Terry Pratchett, Markus Heitz en Lord of the Rings-auteur J.R.R. Tolkien.

Ieder verhaal neemt je mee in een totaal nieuwe beleving. Maak kennis met draken, heksen, mythische wezens in unieke werelden. Op bruna.nl hebben we de beste Science Fiction en Fantasy boeken voor je verzameld. Razendsnel bestellen dus, want als je vandaag voor 23.00 uur bestelt heb je de boeken morgen al in huis.