• NextPrevious

Groot handboek desserts

Kies uitvoering
Aantal
9.95
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap Bavarois met kokos, klassieke tiramisu, gemberijs, meloensorbet, chocoladesoufflé, abrikozencrumble, appelbeignets, lemon pie, karameltaart, petitfours met marsepein... In dit lijvige handboek staan recepten voor desserts met fruit, crèmes en mousses, ijs, sorbet en granité, pudding en soufflés, wafels en crêpes, vlaaien en taarten... Liefhebbers van zoetigheid zullen het water al in de mond krijgen bij het lezen van zowel de klassieke als de moderne dessertvariaties in dit boek. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Vooraan in het boek krijgt u een overzicht van de meest gebruikte ingrediënten in de dessertkeuken, zoals allerlei soorten vruchten, noten en kruiden, maar ook bloemen, chocolade, suiker en verse kaas. Daarna is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals binden, indikken en geleren, crème brûlée of karamel maken, glazuren, noten roosteren, parfait of sabayon maken... Tussendoor krijgt u ook extra informatie over verschillende dessertvormen, handige keukenhulpjes, sappen, siropen en essences en het aromatiseren met alcohol. Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkere nagerechten houdt!
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Claudia BruckmannCornelia Klaeger
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Taal
Nederlands
ISBN
9789044735505
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenBasis kookboek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
4/24/2013
Aantal pagina's
352
Formaat
223 x 165 x 28 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken