Guinness world records / 2014 Gebonden

september 2013 3 recensies
Guinness world records  / 2014

Ook deze editie zit weer propvol sensationele en adembenemende nieuwe records: - Ontmoet de giftigste dieren op aarde - Verlustig je aan 's werelds grootste hamburger - Ontmoet 's werelds grootste robot - Spring ervandoor...... Meer

Gebonden
288 pagina's
€ 2495

Ontvang een e-mail wanneer het product weer beschikbaar is

Recent in de media
collectie

Recent in de media

Bekijk alle boeken

Samenvatting


Ook deze editie zit weer propvol sensationele en adembenemende nieuwe records: - Ontmoet de giftigste dieren op aarde - Verlustig je aan 's werelds grootste hamburger - Ontmoet 's werelds grootste robot - Spring ervandoor met de allergrootste pogostick Het boek komt echt tot leven met nieuwe, interactieve 3D-animaties van recordpogingen. Ook bevat het boek tips over hoe je zelf een record kunt breken. Kortom, een indrukwekkend cadeauboek voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

Product Informatie

Auteur
Taal Nederlands
Uitgever VBK Media
ISBN 9789026134616
Productsoort Boek
Categorie Encyclopedieën & Naslagwerken
Leeftijd Volwassenen
Verschenen september 2013
Pagina's 288
Formaat 304 x 20 x 20 mm

Beoordelingen

‘Guinness world records / 2014’5 / 5

Recensie

Geweldig boek! Gekocht voor de 10e jaar op rij. En blijft een super leuk boek om te lezen. Al die records!
En nu zelf met een extra 3d ervaring! Records komen tot leven en soms zelf uit het boek lopen :)


4 / 5

Recensie

Fantastisch boek! Heel veel feitjes en informatie. Mijn zoon van 9 zit er geboeid in te lezen. Ik vind de bladzijdes erg druk en schreeuwerig. Qua onderwerpen zo divers dat het hele gezin het leuk vindt en erg leerzaam. De nieuwe 3 d app erbij is super! Vooral de wereldbol die boven je boek verschijnt, is hier favoriet. Minpunt is dat de 3d app niet altijd even goed werkt. Sommige 3d afbeeldingen doen het niet op de i phone en anderen niet op mijn samsung tablet. En hoe de 3d werkt met het pasfotohokje waarbij je fotos kan bewerken met de grootste tong, uitpuilende oogbollen etc is niet duidelijk. Kortom 3d app is super, maar had beter uitgewerkt moeten worden. En boek zelf is echte aanrader!
Carla


5 / 5

Recensie

Leuk boek om zomaar even in weg te bladeren, daarna kun je het eigenlijk niet meer neerleggen.