Heb jij haar gezien? Paperback

Heb jij haar gezien?
 

Samenvatting

Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze...Meer Heb jij haar gezien? Lees meer

Product Informatie

Auteur

Sophie Hannah

Taal

Nederlands

Uitgever

The House of Books

ISBN

9789044352511

Productsoort

Boek

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

januari 2018

Pagina's

336

Formaat

211 x 135 x 33 mm

Vertaler

Hanneke van Soest

Samenvatting

Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze...Meer Heb jij haar gezien? Lees meer

Paperback
336 pagina's
€ 15 00
eBook € 4,99

Bekijk alles van Sophie Hannah
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft gezien is iemand die ze niet gezien kán hebben: de vermoorde Melody Chapa, wier ouders een levenslange gevangenis uitzitten voor de moord op haar. Cara raakt verwikkeld in een web van leugens en intrige, een gevaarlijk web.


Product Informatie

Auteur

Sophie Hannah

Taal

Nederlands

Uitgever

The House of Books

ISBN

9789044352511

Productsoort

Boek

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

januari 2018

Pagina's

336

Formaat

211 x 135 x 33 mm

Vertaler

Hanneke van Soest

Beoordelingen

‘Heb jij haar gezien?’- Sophie Hannah5 / 5

Een boek waarbij je aan de pagina gekleefd blijft

Heb je er ook zo'n hekel aan, dat aan het einde van het verhaal, iemand wordt gered op het laatste moment, zo niet in de laatste seconde? Ik heb daar inderdaad een hekel aan, vooral als het gepaard gaat met de meest bizarre scenes, maar in veel gevallen van thrillers gaat dat zo. Gelukkig niet in dit boek van Sophie Hannah.

Laat ik vooral niks verklappen over hoe het afloopt, maar ik kan je wel laten weten dat er genoeg onverwachte gebeurtenissen in 'Heb jij haar gezien' zitten dat je aan de pagina gekleefd blijft. En als je dan uiteindelijk op de laatste bladzijde bent aangekomen... dan hou je nog je adem in bij dit boek en zal je verbaast zijn over de ontknoping, want deze is geweldig. Ge-wel-dig!


4 / 5

Heb jij haar gezien

‘Heb jij haar gezien?’ vertelt het verhaal van Cara Burrows. Cara vertrekt voor een paar weken naar een wellnessresort om haar problemen het hoofd te bieden. Zij besluit tot deze daad zonder haar man en kinderen daarover in te lichten.

Wanneer Cara, na een lange reis, vermoeid haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet door een man en een meisje. Dat meisje….is zij werkelijk de vermoorde Melody Chapa, wier ouders een levenslange gevangenis uitzitten voor de moord op hun dochter? Is er sprake van een enorme juridische dwaling of heeft Cara zich vergist? Deze vraag laat Cara niet los en zij raakt verwikkeld in een web van leugens en intriges; een gevaarlijk web.

“Geen lijk, maar wel heel veel bloed, Lucie, en haren van de kleine Melody die aantonen dat ze bij leven is vergiftigd met arsenicum. Er zijn wat ze wel grafkistvliegen noemen gevonden, op twee plaatsen waar ook Melody’s bloed is aangetroffen – het soort vliegen dat je alleen aantreft bij lijken.”

Hannah hanteert een uiterst soepele schrijfstijl. Bedrieglijk eenvoudig, zo lijkt het, maar het is een talent zo kan ik u vertellen. Hannah grijpt nergens naar grootse metaforen en de lezer vindt in ‘Heb jij haar gezien’ geen literair doorwrochte hoogstandjes. Wat dan wel? Nou, bijvoorbeeld een vlijmscherp observatietalent. Dat is wat deze auteur zo bijzonder maakt.
Haar personages lijken eveneens uiterst ‘eenvoudig’ ten tonele gebracht. Niets is echter minder waar. De oplettende lezer ontdekt al snel dat het juist het talent van Hannah is om in enkele zinnen, heel veel te vertellen en daardoor haar karakteriseringen zo sterk te maken.

“Waarom zou een meisje dat verondersteld wordt dood te zijn –en zich vermoedelijk schuilhoudt- gaan zwemmen in een druk vakantieresort? Hun kamer, welk nummer het ook is, beschikt niet over een privézwembad. Dus als Melody heeft gezwommen, moet ze dat gedaan hebben in het volle zicht van andere resortgasten.”

De dialogen en omgevingstekeningen zijn eveneens van hoog niveau. De werkelijke spanning doet weliswaar pas na enkele hoofdstukken zijn intrede. In eerste instantie kabbelt het verhaal over Cara rustig voort. Wanneer de spanning eenmaal aan de deur heeft geklopt, komt de lezer echter in een intrigerend psychologisch verhaal terecht en kun je slechts één ding doen….verder lezen!

De auteur
Sophie Hannah is een Engelse bestsellerauteur van romans, thrillers, kinderboeken en poëzie. Haar boeken worden uitgegeven in 27 landen en werden bekroond met onder andere de Crime Thriller of the Year Award en de Specsavers National Book Award. De nieuwe erfgenaam is na De Monogram-moorden haar tweede Poirot-mysterie. Sophie Hannah woont met haar man en twee kinderen in Cambridge.

Uitvoering
Uitgever: The House of Books
ISBN 9789044352511
Paperback, 336 pagina’s

Over Hanneke Tinor-Centi
Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, literair agent, boekmarketeer en recensent.
http://ht-c-communicatie.nl/

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Heb jij haar gezien?
Heb jij haar gezien?
Sophie Hannah
Paperback  336 paginas
1500