Het eeuwige vuur

Bekijk alles van

Ken Follett

Kies uitvoering
Aantal
29.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Wereldwijd kijken miljoenen lezers reikhalzend uit naar dit nieuwe deel in de saga over het stadje Kingsbridge 1558. Politieke drama's bepalen het dagelijks leven en een bloedige religieuze strijd zet vrienden en geliefden tegen elkaar op. Zo ook Ned Willard en zijn Margery, de vrouw met wie hij wil trouwen. Ned keert terug naar Kingsbridge in een jaar dat niet alleen zijn leven, maar dat van een heel continent op zijn kop zal zetten: door de kroning van de protestantse Elizabeth I komt Engeland alleen te staan in Europa. Daarom richt de ambitieuze jonge koningin de eerste geheime dienst op, die moordaanslagen, opstanden en invasies in de kiem moet smoren. Tegelijkertijd beraamt haar nicht Maria Stuart, de katholieke koningin van Schotland, een plan om de Engelse troon op te eisen. 

Het eeuwige vuur is, met zijn setting in een van de meest turbulente en revolutionaire periodes in de Europese geschiedenis, een van Folletts spannendste en meest ambitieuze boeken ooit. Geknipt voor zowel nieuwe lezers als voor trouwe fans van de Kingsbridge-saga, die begon met de bestsellers Pilaren van de aarde en Brug naar de hemel. 

De pers over de Kingsbridge-boeken 

'Groots en briljant... Een fantastisch episch verhaal vol met ongelooflijke personages. Raakt aan alle menselijke emoties - liefde en haat, trouw en verraad, hoop en wanhoop. Lees zelf maar, dit is een echt een roman om jezelf in te verliezen.' 
Cosmopolitan 

'Met Pilaren van de aarde zet Follett alles op het spel en wint met overgave... Een historische roman met een pakkende schrijfstijl, authentieke sfeer en gedenkwaardige personages.' 
Publishers Weekly 

'Een episch verhaal waarin je je graag voor een tijdje wilt verliezen.' 
The Denver Post 

'Follett is een meester.' 
The Washington Post
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Ken Follett
Uitgever
Meulenhoff Boekerij B.V.
Taal
Nederlands
ISBN
9789022575116
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Reeksnaam
Kingsbridge
Categorie
BoekenNederlandse boekenLiteratuur & RomansLiteratuurVertaalde literatuur
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
9/8/2017
Aantal pagina's
864
Formaat
236 x 169 x 60 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken