• NextPrevious

Het eiland

Bekijk alles van

John Grisham

Kies uitvoering
Aantal
19.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
John Grisham zet met 'Het eiland' weer een bloedstollende thriller neer met een zomers tintje. 

Uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton worden bij een brutale roof vijf manuscripten van F. Scott Fitzgerald ontvreemd. Hoewel de toegesnelde politie er met de neus bovenop staat, weten de daders te ontkomen. De waarde van de unieke werken wordt op enkele tientallen miljoenen dollars geschat en de diefstal is groot nieuws. Maar ondanks alle inspanningen van de FBI, blijven de manuscripten spoorloos. 

Zes maanden na de spectaculaire diefstal reist schrijfster Mercer Mann af naar Camino Island in het zonnige Florida, waar zij een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Maar Mercer is niet teruggekeerd om herinneringen op te halen. Haar missie is om contact te leggen met Bruce Cable, de charismatische eigenaar van de Island Books-boekwinkel. Bruce heeft een voorkeur voor mooie vrouwen, fijne spijzen en goede dranken. En voor zeer zeldzame boeken...

'Grisham, voor superbe leesplezier.'
Algemeen Dagblad
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
John Grisham
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
Taal
Nederlands
ISBN
9789400508996
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenThrillers & SpanningThrillerThriller
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
6/20/2017
Aantal pagina's
320
Formaat
215 x 140 x 28 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken