Het gezeur de baas
Het gezeur de baas
Het gezeur de baas
Het gezeur de baas
30.95

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

Wat een wereldbaan: manager zijn. Een heuse leider! Alleen jammer dat er in jouw team nou nèt een aantal van die zeurderige types zitten.
Die altijd de organisatie, het systeem of de klant de schuld geven van alles wat er mis gaat. En dat kost bakken energie. En dus ben je net zoals veel van je collega's eigenlijk best toe aan een nieuw team, een nieuwe afdeling of een nieuw bedrijf. Want je hebt al zoveel geprobeerd om de spirit er weer in te krijgen,de sleur en het gezanik te doorbreken. Maar zonder resultaat.
Beste manager, er is goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is, dat waar je ook naartoe vertrekt, ze zullen er altijd zijn: de zuigers, de zeikerds, de 'zwijnen'. En het lastige is, ze hebben vaak nog gelijk ook. De systemen werken niet, de beleidsmakers hebben te veel afstand van de werkvloer en klanten zijn nu eenmaal lastig. En daar sta je dan met je 'paarlen' en goede bedoelingen. Het goede nieuws is dat er wel iets aan te doen valt. Je het gezeur de baas kunt worden. Dat je een keuze hebt tussen leiden of lijden. Net zoals je medewerkers trouwens...
Drs. Miranda F. Keijser-van Gils is organisatiesociologe, coach en veranderaar. Tevens is zij veranderkundig leider van Theatergroep Plezant. Haar tomeloze energie, intuïtieve kwaliteiten en onconventionele kijk op het ontwikkelen van concepten en mensen staan garant voor een sprankelende begeleiding en innovatief resultaat. " Je krijgt zoveel inspiratie van dit boek, dat het zeuren je wel vergaat."
Geert Kimpen, theatermaker, columnist en auteur van onder andere 'De kabbalist' en 'Maak goud van je leven'.
" Miranda rekent op luchtige wijze, doortastend af met het gedroeftoeter en gezanik. Ze weet
dit pragmatisch om te zetten in energie en resultaat. Kopen, lezen en gebruiken dit boek!"
Jan van Setten, coach, enter-trainer en auteur 'De klantenfluisteraar' en 'Hoe krijg ik ze zover'.
" Concreet, vlot en ter zake, wie na dit boek nog last heeft van zeurende mensen, zeurt zelf."
Jeroen Busscher, inspirator, adviseur en auteur van o.a. ´Pimp je afdeling´ en ´Turbomanagement´.

0 | 0