Het meisje in het ijs Paperback

Het meisje in het ijs
 

Samenvatting

Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen, voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam...Meer Het meisje in het ijs Lees meer

Product Informatie

Auteur

Robert Bryndza

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

ISBN

9789022582022

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Erika Foster

Deel van reeks

1

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

januari 2018

Pagina's

384

Formaat

215 x 140 x 35 mm

Vertaler

Willeke Lempens

Samenvatting

Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen, voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam...Meer Het meisje in het ijs Lees meer

Paperback (2018)
384 pagina's
€ 10 00
Paperback € 10,00
eBook € 7,99

Bekijk alles van Robert Bryndza

  Ontvang een e-mail wanneer het product weer beschikbaar is

  Recent bekeken producten


   

  Samenvatting


  Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen, voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de enige... Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een park in Zuid-Londen, wordt inspecteur Erika Foster ingeschakeld om het moordonderzoek te leiden. Het slachtoffer, de mooie, jonge en rijke Andrea Douglas-Brown, leek het perfecte leven te leiden. Haar vader is een belangrijk en invloedrijk man, haar verloofde een gerespecteerd zakenman. Toch lijken er duistere geheimen te zijn. Werden die het meisje fataal? Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep. Zo verkeerd zelfs dat haar eigen man om het leven kwam. Terwijl haar politiecarrière aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn - voordat het te laat is. De pers over Het meisje in het ijs 'Het meisje in het ijs is een topthriller die je via onverwachte wendingen meevoert naar een verrassend einde.' Margriet 'Bryndza weet van Erika een boeiende vrouw te maken.' De Telegraaf 'Foster is een markant personage dat met haar rechtdoorzee mentaliteit de serie zeker kan dragen.' HDC 'IJzingwekkend.' Libelle 'Een grandioze thriller.' Thrillzone.nl 'Een thriller zoals een thriller hoort te zijn... scherp, strak en fascinerend.' Vrouwenthrillers.nl


  Product Informatie

  Auteur

  Robert Bryndza

  Taal

  Nederlands

  Uitgever

  Boekerij

  ISBN

  9789022582022

  Productsoort

  Boek

  Reeksnaam

  Erika Foster

  Deel van reeks

  1

  Categorie

  Thriller

  Leeftijd

  Volwassenen

  Verschenen

  januari 2018

  Pagina's

  384

  Formaat

  215 x 140 x 35 mm

  Vertaler

  Willeke Lempens

  Beoordelingen

  ‘Het meisje in het ijs’- Robert Bryndza  4 / 5

  Goed, maar ruimte voor verbetering

  3,5 ster.
  Nadat ik het boek dicht had geslagen, duurde het even voordat ik wist hoe ik dit boek moest waarderen qua sterren.
  Dit komt omdat mijn gevoel bij dit boek niet constant hetzelfde was. Er waren stukken die ik heel goed vond, maar ook mindere stukken en wat irritaties.
  Irritaties in de zin van geloofwaardigheid mbt Erika, de af en toe zeer gedetailleerde manier van beschrijvingen, grote stappen die ineens genomen worden in het verhaal en waardoor ik het gevoel had dat er (te)veel geschrapt is.
  Wie is Erika, wat is haar geschiedenis?? Dat komt niet helemaal goed naar voren. Ik weet nu eigenlijk nog zeer weinig van haar.
  Wat ik meestal ervaar bij politie-procedure thrillers is enige vorm van humor bij de politiefunctionarissen. Dat is in dit boek compleet afwezig. Erika vond ik in het begin ook niet echt sympathiek (net als alle andere hoofdrolspelers).
  Wat ik wel goed vond was het page turning gehalte, een spannend boek waar je binnen 2 dagen doorheen vliegt. Neerleggen lukt bijna niet. Ik neem ook mijn eigen leesplezier mee in de beoordeling, dus vandaar de 3,5 ster. Was het puur op het verhaal gebasseerd, dan had het 3 ster gekregen. Er is dus er enige ruimte voor verbetering.


  5 / 5

  Goed, volgbaar en spannend eerste deel.

  In 'Het meisje in het ijs' volg je Erika Foster. Zij is inspecteur en is door omstandigheden naar een ander politieteam gestuurd. Hier krijgt e te maken met de moord op Andrea Douglas-Brown, de dochter van een zeer belangrijke man. Erika gaat met haar team de moord onderzoeken en dat gaat ze niet gemakkelijk af...

  Dit boek is goed en vlot geschreven, en dat is belangrijk, al helemaal voor dit boek. Ik denk namelijk dat als het niet zo was geschreven, je het niet goed meer kan volgen.
  Je volgt tijdens het lezen niet alleen Erika en haar team maar ook de moordenaar. Deze hoofdstukken zijn zo geschreven dat je weet dat je de moordenaar aan het volgen bent.
  Tevens is het boek zo geschreven dat je mee gaat denken en de gedachtegangen goed voor je krijgt.
  Ik vloog door dit boek heen en voordat ik het wist zat ik tegen het einde van het boek aan.

  Kortom: een vlot en duidelijk geschreven boek wat goed volgbaar is. Je volgt twee perspectieven, maar die van de hoofdpersoon steekt er wel ver boven uit. Zeker een aanrader als je van boeken houdt die je in één keer uitleest omdat je wilt weten wie de moordenaar is.


  5 / 5

  Spannend en meeslepend

  Op een dag wordt Andrea een dochter van de rijke en invloedrijke Simon Douglas-Brown, vermoord onder het ijs gevonden.
  Inspecteur Erika Foster wordt op de zaak gezet. Zij zet alles op alles en wil pas gaan rusten wanneer de moord is opgelost. Ze gaat zelf zo ver dat ze zelfs haar eigen carrière en leven op het spel zet.
  Zal het inspecteur Foster lukken om de zaak op te lossen ?

  Het meisje in het ijs van Robert Bryndza is een mega verslavende thriller vol spanning en onverwachte wendingen die je niet meer los laat en die je het liefst in een keer uit wil lezen. En ik kijk uit naar het 2e boek met inspecteur Erika Foster genaamd The Night Stalker.


  4 / 5

  HET MEISJE IN HET IJS

  De cover van het boek komt spannend over en past goed bij het verhaal. De uitstraling van het boek trok mij erg aan en zou hem hierdoor ook gelijk oppakken in de winkel. Ook de beschrijving van het boek sprak mij erg aan en het boek heeft een mooie aantal van 384 bladzijden. Dit is ook de reden dat ik het boek gekocht heb.

  Het verhaal zelf is met een vlotte duidelijk schrijfstijl geschreven, dit gaf mijn een goede inleving in het verhaal. Erika, het hoofdpersonage in het verhaal, is goed uitgewerkt  en lekker gebekt op sommige momenten. Ik kon mij eigen goed in haar plaatsen. Het was ook fijn om te lezen over de gedachten van de moordenaar. Dit gaf iets extra's aan het verhaal. Het boek is het eerste deel van de Erika Foster boekenreeks, maar het boek is mooi afgesloten en goed los te lezen. Er zit een goede dosis spanning in het verhaal, persoonlijk had dit wat meer gemogen. Persoonlijk vond ik dat het verhaal wel een beetje voorspelbaar is en had ook snel door wie de moordenaar zou zijn.

  Dit boek is een aanrader voor alle thriller lezers.

  Ik ben zeer benieuwd naar meer schrijfwerk van deze schrijver en kijk erg uit naar het volgende deel van deze reeks.    STERREN  Ik geef dit boek 4 sterren.  BOOKLOVERSAPHIRA


  5 / 5

  Heerlijke thriller!

  In London wordt in een museumtuin een meisje gevonden, vastgevroren in het ijs. Nieuwe inspecteur Erika Foster wordt op deze zaak gezet. Nadat zij een aantal maanden uit de roulatie is geweest. Lukt het haar door de vele tegenslagen om toch de dader te pakken? En wordt het ineens persoonlijk voor haar? Dat lees je in Het meisje in het ijs van Robert Bryndza.   Robert heeft een hele fijne schrijfstijl, het verhaal wordt op een rustige manier verteld. Hoe hij dat precies doet, vind ik moeilijk om te omschrijven. Er is eigenlijk maar één verhaallijn in verwerkt, namelijk die van Erika. Je leest vanuit haar gedachten, maar niet in de ik-vorm. Heel af en toe maak je een uitstapje naar de gedachten van de moordenaar. Die denkt op dat moment dan aan Erika, waardoor je wel bij Erika blijft. 

  Ik wist al dat dit boek het eerste deel in een serie zou zijn, dus daar was ik op voorbereid. Ik had een open einde verwacht, maar het einde van het boek is gesloten, waardoor het niet noodzakelijk is om het volgende boek te lezen. Dit verhaal is afgesloten. Nu wil ik natuurlijk wel het volgende verhaal lezen! Erika zegt alles wat ze denkt, hele directe grapjes vliegen haar mond uit en dit kost haar bijna haar baan. De directheid maakt haar een heel fijn personage, omdat ik mezelf erin herken. 

  Het meisje in het ijs is een thriller waarbij de politie een grote rol speelt, de spanning zit vooral in de nieuwsgierigheid om de puzzelstukjes goed in elkaar te leggen. Maar ook zit er spanning wanneer personen worden aangevallen, je voelt je bijna zelf aangevallen zoals Robert Bryndza dit omschrijft. Ik vond het een heerlijk thriller om te lezen en kan niet wachten op deel 2 dat 12 juni uitkomt, 5 sterren.


  Recent bekeken producten


  checklist

  HiSchool de plek voor alle schoolspullen

  • Rekenmachine en bureau accessoires
  • Prisma woordenboeken
  • Etui
  • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
  • Etiketten
  • Schriften
  • Schooltas, rugzak en shopper
  • Ringbanden
  • Schoolspullen voor in je etui
  • 0 producten op checklist
  • - 0 online te bestellen
  • - 0 alleen in de winkel

  Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

  Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

  Promo HiSchool Alt Text
  Het meisje in het ijs
  Het meisje in het ijs
  Robert Bryndza
  Paperback  384 paginas
  1000