• NextPrevious

Het relax dieet

Bekijk alles van

Jacqueline van Lieshout

Kies uitvoering
Aantal
20
Levertijd 3 à 5 werkdagen

Samenvatting

Samenvatting
‘Het relax dieet’ legt je precies uit hoe stress je niet alleen in zijn greep kan hebben, maar hoe het je gewicht en je gezondheid ook enorm negatief beïnvloedt. 
Relax & enjoy. Hoe stop je met die hysterische manier van leven, en vind je jezelf en joy weer terug? En daarmee je ideale gewicht, dat precies bij je past? 

We denken steeds meer te weten over voeding en hebben ieder dieet en voedingsprogramma al geprobeerd. We hebben iedere sportschool van binnen gezien en hongerig en gekweld op de bank gezeten. Zijn we er dunner en blijer van geworden? Misschien tijdelijk, maar zonder blijvend resultaat. Eerder het tegenovergestelde. Het leven zit vol met stress. Door ons werk, ons gezin, en door onze relatie(s) thuis en die met al onze online vrienden. Alles moet snel, het moet nu en allemaal tegelijk. We willen alles zijn voor iedereen en nemen geen échte tijd of rust voor onszelf. 

Dé detoxcoach van Nederland, Jacqueline van Lieshout, geeft je in ‘Het relaxdieet’ alle informatie en tips en trucs voor het opruimen van je leven en je voedingspatroon. In samenwerking met professor Liesbeth van Rossum, internist-endocrinoloog en internationaal erkend expert op het gebied van de relatie tussen stress en overgewicht. Relax, het zal je leven veranderen!   Alleen in de eerste druk met een unieke code voor Jacqueline's online cursus ter waarde van €40,-. Hier krijg je gedurende zes weken unieke ondersteuning die aanvullend is op dít boek: deze code verloopt, wees er dus snel bij!  

Jacqueline van Lieshout studeerde economie, veranderde daarna van koers en heeft sinds 2004 een opleidingsinstituut en praktijk voor massagetherapie en detox-coaching. Haar passie voor natuurlijk genezen en met name de rol van voeding hierin, heeft geleid tot het schrijven van haar boek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’, waarvan sinds 2010 ruim 35.000 exemplaren zijn verkocht.

Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Jacqueline van Lieshout
Uitgever
Uitgeverij Unieboek Het Spectrum
Taal
Nederlands
ISBN
9789000357437
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenGezondheid & PsychologieGezondheidGezondheid
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/14/2017
Aantal pagina's
208
Formaat
235 x 192 x 19 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken