• NextPrevious

Homo Deus

Bekijk alles van

Yuval Noah Harari

Kies uitvoering
Aantal
24.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
In 'Sapiens' beschreef Yuval Noah Harari de geschiedenis van de mensheid. Dit is het meesterlijke vervolg. Met 'Homo Deus' richt Yuval Noah Harari zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt hij de dromen en nachtmerries van de eenentwintigste eeuw - van onsterfelijkheid tot kunstmatig leven. Hij stelt fundamentele vragen: Waar gaan we naartoe? Hoe beschermen we onze kwetsbare wereld tegen onze eigen verwoestende krachten? En als we in staat zijn door technologische vooruitgang ons lichaam en onze geest te verbeteren, wat gebeurt er dan met de mensen die zich niet laten upgraden? Wat voor sociale gevolgen zal deze tweedeling hebben? Volgens Harari is het essentieel om meer te begrijpen van de technologische revoluties om ons heen, anders hebben we geen invloed op de koers van onze toekomst. Dit is de volgende stap in onze evolutie. Dit is 'Homo Deus'. Met een voorwoord van Bas Heijne.

Yuval Noah Harari doceert geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Sapiens', zijn kleine geschiedenis van de mensheid, werd in veertig landen vertaald. Wereldwijd werden er meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. 'Homo Deus' is het meesterlijke vervolg. Boek van de Maand DWDD.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Yuval Noah Harari
Uitgever
Thomas Rap
Taal
Nederlands
ISBN
9789400407237
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenLiteratuur & RomansNon-fictieLiteraire non-fictie
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
2/23/2017
Aantal pagina's
444
Formaat
230 x 151 x 36 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken